• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2019

19:10

PARTIZAN IZGLEDA JAKO DOBRO, VEOMA SMO UZBUĐENI ZBOG POBEDA! Pejdž pun samopouzdanja pred novu sezonu!

Partizan

PARTIZAN IZGLEDA JAKO DOBRO, VEOMA SMO UZBUĐENI ZBOG POBEDA! Pejdž pun samopouzdanja pred novu sezonu!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Markus Pejdž rekao je da je zadovoljan kako izgleda tim crno-belih i da u predstojeću sezonu ulazi sa visokim ambicijama

- Mislim da tim izgleda jako dobro. Imamo dobru grupu momaka, koja ispunjava zadatke koje nam trener svaki dan zadaje. Imamo tim koji može da bude veoma dobar. U odbrani smo odlični, na tome smo radili celu predsezonu. Imamo nekoliko novih igrača, veoma smo uzbuđeni zbog velikih pobeda protiv Fenerbahčea, Makabija - rekao je Pejdž Tanjugu na promociji novog dresa Partizana.

Izabranici Andree Trinkijerija tokom pripremnog perioda pokazali su da su dobroj fizičkoj formi, uz forsiranje brze košarke sa jakim duelima i uz dosta skokova, a Pejdž upitan da li je to stil košarke koji će ove sezone biti prepoznatljiv za Partizan.

(VIDEO) PAO JE I MOĆNI FENERBAHČE! Partizan osvojio turnir u Klužu pobedom nad turskim velikanom, Kalinić pogodio sa pola terena!

Trener je od nas tražio da budmo jaki fizički i da igramo čvrstu odbranu. Imamo igrače koji mogu da igraju na više pozicija, možemo da igramo presing i čvrsto u odbrani. To je način na koji želi da igramo i sada imao roster koji to može da uradi - istakao je šuter crno-belih.

Pejdž, koji igra drugu sezonu u crno-belom dresu, istakao je da je sada sve lakse u odnosu na debitansku godinu i da bolje razume šta je vizija trenera Trinkijerija.

On je dodao i da mu se sviđa nova ganitura dresova, koju je Partizan juče zvanično predstavio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17