• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

21:30

TRINKIJERI POSTAO PARTIZANOV DIZAJNER: Košulja i kravata perfektni, ali obuća potpuno pogrešna!

Partizan

TRINKIJERI POSTAO PARTIZANOV DIZAJNER: Košulja i kravata perfektni, ali obuća potpuno pogrešna!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan svim segmentima igre njegovog tima nakon pobede nad Primorskom i plasmana u finale ABA Superkupa

Trener Andrea Trinkijeri nije leteo posle pobede nad Primorskom u polufinala. Odmah posle meča je upozorio svoje igrače da je još mnogo posla pred njima i da neke stvari moraju da se poprave.

(VIDEO) PRIMORSKA NIJE ŠALA, ALI JE PARTIZAN ŽELJAN TROFEJA! Crno-beli preko Slovenaca do finala Superkupa!

- Teška utakmica protiv iskusnog, dobrog tima koji igra dugo zajedno. Umeju da igraju pametnije nego  mi. To je suština priče. Bili smo jako mekani i nedovoljno fokusirani u odbrani u prvom poluvremenu. Moramo da igramo odbranu, da postavimo telo, da igramo pozicionu odbranu sa strane pomoći. Tu je naša sezona - rekao je Trinkijeri.

Čak 48 primljenih poena u prvom poluvremenu…

- Baš smo loše igrali odbranu, nismo obuli pravu obuću. Bili smo previše elegantni, košulja je bila perfektna, sa kravatom, ali mi moramo biti plavie kragne (simbol radničke klase op.a.). Moramo peglati i gore i dole, ja ću tražiti pet takvih igrača i oni će igrati - kaže trener Partizana.

Foto: Starsportphoto

Rašon Tomas?

- Ima neviđenu energiju, ali mora još mnogo da nauči. Ovo mu je druga sezona u Evropi. Ima dobre utakmice, ali jako je važno kako je ekipa primila njegov stil igre, a to nije  najlakše. Može da igra tri pozicije i mi mu menjamo pozicije. Ekipa je to jako dobro  prihvatila i prati - dodaje Trinkijeri.

Koliko je važno imati igrače koji mogu na više pozicija?

- Za mene je sve da imam igrače koji igraju na više pozicija. Da budemo nepredvidljivi, da ne zavisiš od jednog igrača i kada nemaš jednog dana jednog  igrača - rekao je Italijan.

Koliko bi vam značilo da osvojite ovaj turnir?

- Ako ga osvojim, reći ću ti - zaključio je Italijan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija