• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

05.11.2019

09:32

IGRAĆEMO U EVROPI I NA PROLEĆE! Savo Milošević uveren u uspeh svog tima!

Partizan

IGRAĆEMO U EVROPI I NA PROLEĆE! Savo Milošević uveren u uspeh svog tima!

Podeli vest

Savo Milošević kaže da Partizan, ako u naredne tri utakmice u Ligi Evrope bude igrao kao u prethodne tri, ima velike šanse da se plasira u šesnaestinu finala ovog takmičenja

Bili smo odlični dosad u Ligi Evrope, i ako u naredne tri utakmice budemo na istom nivou, igraćemo to takmičenje i na proleće, poručuje trener fudbalera Partizana Savo Milošević (46)!

Bivši golgeter smatra da njegov tim ima odličnu šansu da u L grupi Lige Evrope bude najmanje drugi, iako ga do zimske pauze čekaju okršaji s Mančester junajtedom i AZ Alkmarom u gostima i s Astanom u Beogradu.

Mere se s velikanima

Igračima stalno ponavljam da je najbolja stvar koja može da nam se desi takmičenje s najboljim ekipama
Savo Milošević, trener Partizana

 


Nakon tri odigrana kola Partizan je treći na tabeli s četiri boda, tri manje od lidera Mančester junajteda i bodom manje od AZ. Astana je bez bodova. Prvi naredni izazov crno-beli imaće u četvrtak (21.00 Arena sport 1, RTS 1), i to na čuvenom "Old Trafordu" protiv Mančestera.

Odličan rezultat

Nema sumnje da će duel s Junajtedom predstavljati ogroman izazov. Ipak, Milošević je optimista.

"GROBARI" POBESNELI! Englezi brutalno prozivali Partizan, nije moglo bez Zvezde! (VIDEO)

"GROBARI" NA OLD TRAFORDU! Partizan će protiv Junajteda bodriti 1.000 navijača!



- Dosadašnja tri meča protiv AZ, Astane i Junajteda bila su istinski fenomenalna. Bila su to naša najbolja izdanja ove sezone. Ukoliko uspemo da i u naredna tri susreta ponovimo to isto, imaćemo dobre šanse da se kvalifikujemo u nokaut fazu Lige Evrope - poručuje Milošević za TV šou Lige Evrope, koji emituje UEFA.

Crno-beli su grupnu fazu Lige Evrope otvorili remijem s Alkmarom 2:2, da bi potom slavili na užasno teškom gostovanju u Astani (2:1). Usledio je vrhunac ove jeseni i meč s Junajtedom u Beogradu, u kojem je slavni engleski tim slavio sa 1:0, iako nije bio bolji na terenu. Milošević kaže da je njegova ekipa već ostvarila odličan rezultat u Evropi i da će sve preko toga doneti samo dodatnu korist.

GREŠKA NA ULAZNICAMA! Partizan se obratio navijačima koji idu u Mančester!

LABORATORIJSKI TEHNIČAR SUDI PARTIZANU! Finac poznat Zvezdi, na "Marakani" svirao penal i isključio igrača



- Igračima stalno ponavljam da je najbolja stvar koja može da nam se desi takmičenje s najboljim ekipama, da bismo videli gde smo. Odradili smo fenomenalan posao zasad i nastavićemo tako da razmišljamo - ističe Milošević.

Poseban klub

Legendarni napadač naše reprezentacije pričao je za pomenutu televizijsku emisiju i o svom dolasku u Humsku 1989. godine. Nakon toga igrao je u Engleskoj, Italiji, Španiji i Rusiji, ali tvrdi da mu nigde nije bilo lepo kao sada u Partizanu.

- Došao sam u Partizan kada sam imao 15 godina, što je za mene bila velika promena, pošto sam došao iz Bosne i Hercegovine. Sećam se praktično svakog detalja iz tog perioda, mogao bih danima da pričam šta je taj transfer predstavljao za mene. Bila mi je ogromna čast da igram za ovaj klub, a još veća je da budem njegov trener. Partizan nije kao drugi klubovi, ovde čak i naši navijači imaju poseban karakter. To je moglo da se vidi posle utakmice s Mančesterom, kada je i Ole Gunar Solskjer aplaudirao našoj publici - zaključuje Milošević.

POTRESI U PARTIZANU! Savo odlazi ako mu ne dovedu pojačanja!

PARTIZAN DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Miljenik "grobara" se vraća u Humsku, ali u novoj ulozi!

 


 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17