• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

22:20

STEVANOVIĆ I ASANO U GLAS: A sada... KUP!

Partizan

STEVANOVIĆ I ASANO U GLAS: A sada... KUP!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su sa 4:1 ekipu Mladosti iz Lučana u 28. kolu superlige Srbije

Krlni fudbaleri Parnog Valjka Filip Stevanović i Takuma Asano izneli su svoje impresije posle ubedljivog trijumfa crno-belih.

(VIDEO) KORONE KAO DA NIJE NI BILO! Razigrani Partizan posle pauze do vrha napunio mrežu Mladosti!

- Srećan sam što sam postigao gol. Sadik mi je dodao loptu koju sam prosledio Nathu, Bibras me je sjajno našao i lako sam pogodio. Lepa akcija. Dobro sam počeo ovaj nastavak prvenstva, ali mogao sam da postignem još koji pogodak ili da zabeležim asistenciju. Potrudiću se da nastavim u ovom ritmu - rekao je Asano.

Foto: Starsportphoto

Sa druge strane Stevanović je rekao da se tim okreće Kup takmičenju u nameri da odbrani trofej.

- Presrećan sam prvenstveno što smo se vratili na teren i što smo počeli da treniramo. Nastavili smo sa pobedama posle velike pauze i nadam se da će do kraja prventstva ostati tako. Pokušaćemo da osvojimo Kup. Znamo šta nas očekuje, imamo jasan cilj i jasan plan, vredno radimo za sve što nam dolazi- istakao je Stevanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17