• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

17:03

ILIEV ODGOVORIO TERZIĆU! Ne pamtim da je neko dominirao u derbiju kao MI!

Partizan

ILIEV ODGOVORIO TERZIĆU! Ne pamtim da je neko dominirao u derbiju kao MI!

Podeli vest

Ponovo je večiti derbi završen bez pobednika, a Crvena zvezda zadovoljnija nosi bod na Marakanu budući da je četa Dejana Stankovića u 83. minutu golom Aleksandra Kataija ostala neporažena - 1:1 (1:0).

Žale u Partizanu za ispuštenom prilikom da dobiju Crvenu zvezdu u 165. večitom derbiju (1:1) i tao se odlepe i na tabeli Superlige Srbije! 

Foto: Starsportphoto©

 

U Partizanu smatraju da je tim predvođen Aleksandrom Stanojevićem u većem delu utakmice, posebno u drugom poluvremenu bio bolji, dok je direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić  rekao da nije zadovoljan nerešenim rezultatom, jer Zvezda ima ima bolji tim!

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev kaže da ne pamti takvu dominaciju jednog tima u odmeravanju snaga dva najveća srpska kluba i da je samo nedostatak koncentracije i sreće u završnici spasao protivnika ubedljivijeg poraza.

Foto: Starsportphoto

 

- Tužni smo, iako nismo izgubili u derbiju, jer smatramo da bilo zasluženo da ostvarimo uspeh. Rival je bolje ušao u meč, do 20. minuta Crvena zvezda je bila konkretnija, ali smo onda postigli gol, koji je podigao tim. Uspostavili smo potpunu kontrolu nad utakmicom, imali gol na kontu, bili bolji u polju, agresivniji i imali još dve prilike da već do poluvremena stavimo tačku na derbi - kaže Ivica Iliev za Telegraf.

Foto: Starsportphoto

 

Drugo poluvreme je, navodi, donelo daleko bolju igru Partizana, koja nije krunisana golovima.

Ne pamtim odavno da je jedan tim bio tako dominantan u derbiju, kao što je bio Partizan u drugom poluvremenu protiv Zvezde. Apsolutno smo se za sve pitali na terenu, igralo se gotovo sve vreme na polovini protivnika, na momente je bilo i atraktivno, ubedljivo i samo je nedostajao taj drugi gol da meč ode u mirnu završnicu. Mada, ko zna, da je pao drugi, možda bi ih bilo još, jer smo igrali izuzetno dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

ŠTA OVAJ PEVA? SREĆA VAŠA ŠTO DIONI I KATAI U STARTU NISU ISKORISTILI SVOJE ŠANSE, DA JESU DOŽIVELI BI TEŽAK BRODOLOM A GOL STE DALI IZ NIČEGA. DA JE BORJAN BIO SPREMNIJI I ODBRANIO NEBI ZNALI ŠTA VAS JE ZADESILO.

joja

pre 2 godine

naduvan čovjek,u fudbalu postoji statistika : zvezda 53 % posed,partizan 47 %,partizan šut u okvir gola 1 a zvezda 4, šutevi van okvira gola partizan 7 a zvezda 8,koji pokazatelj pokazuje da je partizan dominirao (koka,trava ili nešto slično)

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17