• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

20:02

NEVIĐENA GLUPOST GOLMANA METALCA! Poklonio PENAL i POBEDU Partizanu! /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

NEVIĐENA GLUPOST GOLMANA METALCA! Poklonio PENAL i POBEDU Partizanu! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Metalca poraženi su u zaostaloj utakmici petog kola Superlige Srbije

Metalac je sa velikim ambicijama stigao na megdan Partizanu. Bila je ekipa Žarka Lazetića bolji rival od crno-belih u prvom poluvremenu, ali je pobedi domaćina kumovala velika greška golmana Metalca Mateje Maslarevića. 

Golman gostiju je na startu drugog poluvremena žestoko kiksnuo i omogućio Partizanu da povede i tako mirno privede utakmicu kraju. 

Maslarević nije najbolje odreagovao po prijemu lopte na povratni pas saigrača, previše je reskirao i bio nonšalantan, a Rikardo to nije propustio da iskoristi i usledila je kazna. Nespretno je Maslarević pokpio napadača Partizana i skrivio penal koji je Natho pretvorio u gol. 

Maslarević se do kraja meča iskupio sa nekoliko dobrih intervencija, ali nije mogao ništa sredinom drugog dela igre kada je Bibras Natho postigao i drugi pogodak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Jako "cudno" prosli put protiv TSC-a stoper sad golman. Zasto cutite na ove stvari makar vi iz Informera. Dozovljavaju se ovakve stvari i prvenstvo treba da osvoje ovi sto godinama sire mrznju protiv Vucica. Sve se zna oslusnite malo kako se vredja Predsednik na stadionu u Humskoj i po njihovim kancelarijama. A vec kako se vredja njegov brat voleo bih da izadje jednom snimak da svi to vide. Trener stanojevic i fudbaler jojic su licno bili na kosarkaskoj utakmici kad se skanidaralo "Vucicu p....u" i ucestvovali u istom. Ali dobro shvaticete jednog dana

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17