• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2021

21:31

NA NJIH RAČUNA STANOJEVIĆ U ESTONIJI! Ovo je tim crno-belih protiv Flore!

Starsportphoto

Partizan

NA NJIH RAČUNA STANOJEVIĆ U ESTONIJI! Ovo je tim crno-belih protiv Flore!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana će sutra u Talinu igrati protiv Flore u petom kolu grupne faze Lige konferencija (16.40, Arena)

Nema sumnje da će biti nekoliko promena u odnosu na derbi sa Vojvodinom koji je Partizan lako rešio u svoju korist.

Aleksandra Šćekića će od prvog minuta u timu. Jeste bio rovit, ali se vratio na teren u minulom kolu i sada će biti u tandemu sa Sašom Zdjelarom, dok će Miloša Jojić ostati na klupi. 

Foto: Starsportphoto©

 

Lazar Marković još nije zalečio povredu trbušnog zida. Status Lutovca zavisi i od kolena Nemanje Jovića... Pošto Bibars Natho neće igrati fudbal dva meseca, a Miloš Jojić će odmoriti, Danilo Pantić će biti ofanzivni vezni, odmah iza Rikarda Gomeša, a u ofanzivi će biti i Kvinsi Menig.

Ipred golmana Aleksandra Popovića, za ovaj meč Aleksandar Miljković je u prednosti u odnosu na Marka Živkovića, a poznato je da je Igor Vujačić pozitivan na virus korona.  Siniša Saničanin biće na štoperskoj poziciji uz Nemanju Miletića. Levo će delovati Slobodan Urošević.

Foto: Starsportphoto©

Jojić će odmoriti na ovom meču...

Očekivavano je da Aleksandar Stanojević suprotstavi Flori sledeći tim: Popović, Miljković, Miletić, Saničanin, Urošević, Šćekić, Zdjelar – Lutovac, Pantić, Menig, Rikardo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17