• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2021

15:08

STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC! Govorio o porazu od Flore, pa o povredi Lazara Markovića

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC! Govorio o porazu od Flore, pa o povredi Lazara Markovića

Podeli vest

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije pred meč 18. kola Superlige Srbije protiv Voždovca

Crno-beli su u četvrtak poraženi od Flore u Talinu, u okviru petog kola grupne faze Lige konferencija, a novinare je zanimalo da li je vicešampion Srbije "žrtvovao" tu utakmicu.

Evropa nam donosi novac. Nikad nijednu utakmicu ne kalkulišem za sledeću. Posle Voždovca ću razmišljati o Dubočici. Svaka utakmica je priča za sebe. Meni je trening najvažniji, kamoli utakmica. Ne razmišljamo o sledećoj utakmici, osim u tehničkoj utakmici - rekao je strateg "parnog valjka".

Partizan je u seriji od pet uzastopnih pobeda nad Voždovcem, uz gol-razliku 15:1.

- Nastavljamo takmičenje u prvenstvu. Znamo cilj. Igramo pod specifičnim uslovima gde je Voždovac dobro adaptiran, a mi moramo da se naviknemo na njihov stil igre i naš uobičajen pristup. Sećamo se poslednje utakmice na "Krovu" koja je bila jako teška.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Stanojević

Na kraju se osvrnuo i na tešku povredu kapitena Lazara Markovića koji je u završnici utakmice sa Florom polomio ključnu kost.

Najviše nas je poremetio Lazar Marković, to nas je pomerilo, a sve ostalo je isto. Imamo svoj put, znamo gde smo i šta smo, ali je situacija sa Markovićem uticala na sve nas. Nisam se čuo sa doktorima, čekam da se on umiri, ima raznih prognoza, znaću kada bude nešto konkretno - zaključio je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija