• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

02.12.2021

10:51

NEĆE KAO VLAHOVIĆ! Milovanović želi da ostavi trag u Partizanu

FK Partizan

Partizan

NEĆE KAO VLAHOVIĆ! Milovanović želi da ostavi trag u Partizanu

Podeli vest

Fudbaler Partizana Marko Milovanović rekao je da je presrećan što je bio strelac pobedonosnog gola protiv Dubočice u osmini finala Kupa Srbije

Crno-beli su u Nišu savladali Dubočicu iz Leskovca sa 1:0, a mladi Milovanović je pobedonosni gol postigao u 40. minutu i odveo tim u četvrfinale nacionalnog Kupa.

- Još uvek sam pod euforijom i mislim da će me to držati naredna 24 sata. Presrećan sam. Daje mi veliki motiv za rad i dalji napredak - rekao je Milovanović za klupski sajt.

Pored treninga sa prvim timom Partizana, Milovanović je na raspolaganju Nenadu Brnoviću, treneru omladinaca za sve utakmice te selekcije.

- Ja sam vojnik Partizana i gde god šef proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikad ne postavlja pitanje zašto. Sve za Partizan - rekao je mladi napadačc.

Važan gol posvećuje navijačima jer, kako kaže, oseća njihovu podršku sa tribina.

- To se jednostavno, oseti i to mi daje vetar u leđa. Preda mnom je dug put, ali baš stoga želim da vredno radim i ostavim trag u Partizanu - rekao je Milovanović.

Te reči bi mogle da znače da Milovanović ne planira da napusti Humsku u skorije vreme i da se odmah dokaže u inostranstvu poput Dušana Vlahovića, već da će ime pokušati da izgradi u crno-belom dresu, pa da onda ide van Srbije, kao što je to uradio Aleksandar Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelenko

pre 2 godine

Ne bi ni Vlahovic otisao da nisu jedva cekali da ga prodaju i to sa mizerne pare.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija