• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2022

13:02

EKSPRESNA REAKCIJA! Partizanov odgovor na saopštenje UEFA

Starsportphoto

Partizan

EKSPRESNA REAKCIJA! Partizanov odgovor na saopštenje UEFA

Podeli vest

UEFA je pre nekoliko dana saopštila da nevakcinisani fudbaleri neće moći da igraju nokaut fazu međunarodnih takmičenja, pa je u Partizanu usledila ekspresna reakcija

Crno-beli u svojim redovima imaju 11 nevakcinisanih fudbalera protiv koronavirusa, a svi oni su odlučili da se imunizuju odmah nakon povratka sa priprema iz Turske.

To će biti u ponedeljak, pa će oni sa negativnim PCR testom moći da igraju mečeve sa Spartom iz Praga, pošto će primiti tek jednu dozu do tada.

Crno-beli drugi deo sezone počinju utakmicom protiv Radničkog iz Niša na "Čairu", 11. februara, a potom 17. ih čeka prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija sa Spartom.

Podsetimo, u ovom trenutku Partizan ima pet bodova više od Crvene zvezde u Superligi Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija