• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

13:56

STOLICA O ŽREBU! Evo šta je trener Partizana REKAO o mogućim rivalima!

FK Partizan

Partizan

STOLICA O ŽREBU! Evo šta je trener Partizana REKAO o mogućim rivalima!

Podeli vest

Partizan će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv danskog Midtjilanda ili kiparskog AEK-a Larnake

Crno-beli su dobili teškog protivnika koji dolazi iz kvalifikacija za Lige šampiona, međutim, ako se zna da su mogli da izvuku i višestruke šampione Turske i Ukrajine, Fenerbahče ili Dinamo Kijev, može se reći da su kuglice donekle bile naklonjene klubu iz Humske.

Šef stručnog štaba srpskog vicešampiona Ilija Stolica naglašava da nijedan protivnik u Evropi ne može da bude lak.

- U ovoj fazi takmičenja u Evropi nema lakih protivnika. To su utakmice za koje se spremamo bez obzira ko je rival na drugoj strani terena, a znamo da on ovoga puta dolazi iz "staze šampiona", te da je logična stvar da se se spremamo na isti način. Svaki protivnik je težak, iako ne znamo još suštinski ko će to biti, osim iz kog će biti para biti naš rival. To su sve iskusni resteri sa velikim brojem internacionalaca i reprezentativaca i, kao što sam rekao, nema lakih protivnika, spremamo se podjednako ozbiljno za sve - rekao je Ilija Stolica.

Partizan je u poslednjem superligaškom kolu jedva ostao neporažen na gostovanju niškom Radničkom, pošto mu je remi u 90+6. minutu sa "bele tačke" doneo Rikardo Gomeš.

Foto: Starsportphoto

Bibras Natho je bio strelac u oba superligaška meča sa crno-bele

Podsetimo, crno-beli su od Nišlija gubili sa 1:3, iako su došli u vođstvo golom Bibrasa Natha takođe sa 11 metara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija