• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

12:55

PARTIZAN mora da pobedi, EVO ŠTA KAŽU KLADIONICE NA DAN MEČA!

FK Partizan

Partizan

PARTIZAN mora da pobedi, EVO ŠTA KAŽU KLADIONICE NA DAN MEČA!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u Humskoj će (21.00, RTS1, Arena1 premijum) dočekati AEK iz Larnake u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Bukmejkeri veruju u Partizan bez obzira na poraz u prvoj utakmici od 2:1. Kvota na trijumf Partizana kreće se od 1.53 do 1.60, remi se vrednuje sa 4.20, a uspeh kluba iz Larnake od 5.45 do 6. 

Beograđani su inače bili minimalno favoriti protiv AEK i na gostujućem terenu. Kvota je tada na Partizan bila 2.27, a na domaćina 3.05. Ali, crno-beli su poraženi, pa sada jure prolaz dalje pred svojim navijačima.

Ukoliko prođe, Partizan će već naredne nedelje igrati plej-of Lige Evrope protiv ukrajinskog Dnjepra, a u slučaju poraza čeka ga duel protiv pobednika meča Levski - Hamrun u plej-ofu Lige konferencija. Mečevi su na programu 18.i 25. avgusta.

Foto: FK Partizan

 

- Svestan sam odgovornosti i pozicije u kojoj se nalazim. Ova grupa je zajedno nepuna dva meseca, a za svaki ozbiljan tim potrebno je vreme da se neke stvari dovedu u red. Pre svega taktički zahtevi, psihička stabilnost i rezultati. Ima i do kontinuiteta, logistike, budžeta... Najmanji je problem iz trenerskog ugla. Nešto je i van moje kontrole i ne mogu da promenim, ali mogu momke da pripremim za ono što ih čeka na terenu. Trudimo se da zajedno kanališemo pritisak, da budemo otresiti i dostojni dresa Partizana. Momci rade posvećeno i naporno, a na svakom treningu me sve više uveravaju da smo na pravom putu - kazao je pred meč trener Ilija Stolica.

Strateg srpskog vicešampiona zove u pomoć i "grobare" u borbi protiv Kiprana.

Foto: FK Partizan

 

- Podrška publike nam je preko potrebna. Jasno mi je i da samo dobrim igrama i kvalitetnim odnosom možemo da privučemo ljude na stadion. Rezultat nas nije ispratio, naravno da nisu zadovoljni, ne bih bio ni ja kada bih gledao samo iz ugla navijača. Ipak, nadam se da će sad stati uz igrače, jer njihov uticaj može da bude presudan - zaključuje Stolica.

TV prenos meča obezbeđen je na RTS 1 i Arena premijum 1 kanalu, ali tekstualni prenos na našem portalu - Informer.rs

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija