• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2022

18:00 >> 20:53

SVE JE STALO KAD JE PARTIZAN DAO DRUGI... Crno-beli rutinski kroz Surdulicu, Radnik se BRZO PREDAO! (VIDEO)

FK Partizan

Partizan

SVE JE STALO KAD JE PARTIZAN DAO DRUGI... Crno-beli rutinski kroz Surdulicu, Radnik se BRZO PREDAO! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su na gostovanju Radnik iz Surdulice 2:0 (1:0) u okviru 12, kola Superlige Srbije.

Rano su poveli crno-beli i to sa bele tačke. Prvo je pao Rikardo, a onda i Menig, utakmica je na trenutak nastavljena, ali su se oglasili iz VAR sobe i sudija Lukić je odreagovao. Posle nekoliko minuta gledanja snimka pala je odluka - penal. Natho je bio siguran sa kreča. 

Posle vođstva ekipa Gordana Petrića je držala loptu, napadala, probao je Natho na asistenciju Dijabatea, ali lopta je završila u rukama golmana domaćih.

Onda su se probudili Surduličani i konačno skinuli pritisak sa sebe. Dva puta su pripretili sa distance ali izjednačenja nije bilo. 

Onda je usledio jedan mirniji period igre, a finiš je bio buran - i u znaku Partizana. 

RADNIK - PARTIZAN 0:2 (0:1)

Stadion: Radnika. Sudija: Lazar Lukić. Strelac: Natho iz penala u 11. minutu, Dijabate u 55. minutu. Žuti kartoni: Abubakar i Duronjić (Radnik), Saničanin, Lutovac (Partizan)

RADNIK (4-2-3-1): Ranđelović – Stevanović, Abubaikar, Jokić, Stojanović – Spasić, Oreščanin (od 65. Marong) – Danoski, Babić (od 78. Kunić), Duronjić (od 65. Subotić) – Bogdanović (od 78. Petrović).

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Živković, Marković, Saničanin, Urošević – Belić (od 81. Baždar), Traore – Dijabate, Natho, Menig (od 70.Lutovac) – Rikardo.

Prvo je u 45. minutu Dijabate opalio loptu koja je završila na prečki, a onda u nadoknadi vremena sve je začudilo kako Partizan nije vodio 2:0. Bio je to neobičan lob udarac Uroševića, lopta je odskočila i otišla preko gola. 

Uvodni trenuci drugog poluvremena nisu doneli veća uzbuđenja, a onda - gol! Novi pogodak i dupliranje vođstva Partizana. Igrao se 55. minut Dijabate je asistirao Menigu, koji je pocepao mrežu golmana domaćih Ranđelovića!

Posle drugog gola crno-belih ponovo miran period igre, kao da su se domaći predali... Tako je izgledalo. 

Bukvalno nijedno veće uzbuđenje nije viđeno do kraja meča.

Ekipa Gordana Petrića je rutinski pobedila u Surdulici i nastavila tamo gde je stala na kraju meča sa Nicom. Ponovo je Partizan, baš kao u četvrtak prikazao dobru igru,koju je krunisao sa dva gola i na kraju tri nova boda na kontu.   

TOK MEČA

DRUGO POLUVREME:

90 + 3 minut - KRAJ UTAKMICE

90+2 - Baždar postiže gol, ali - ofsajd.

88. minut - Šansa Spasića koji je opalio po lopti,koja nije otišla u gol. I to je bilo to. Od drugog gola Partizana bukvalno ništa vredno pomena nije viđeno na terenu. Bez šansi, uzbuđenja i jedni i drugi su jedva čekali kraj.

71. minut - Slično kao i na početku drugog dela utakmice, gledamo duel slabijeg intenziteta, bez pravih prilika. Kao da Radnik već predao.

55. minut - GOOOOOOOOOOOL - 0:2! Dijabate asistent, Menig strelac! Najbolji fudbaler crno-belih ove jeseni je ubacio loptu po zemlji do Meniga koji je zatresao mrežu Ranđelovića!

52. minut - Bez većih uzbuđenja na početku dugih 45 minuta.

46. minut - Utakmica je nastavljena.

PRVO POLUVREME

45+1 minut - Kako ova lopta nije završila u golu svi se pitaju. Neobičan lob udarac Uroševića, lopta je odskočila i otišla preko gola.

45. minut - Kako je samo opalio po lopti Dijabate, prečka se i dalje trese!

40. minut - Ritam utakmice je opao u ovim trenucima,kao dai jedni i drugi jedva čekaju odmor

Foto: FK Partizan

Urošević ispred golmana Ranđelovića

36. minut - Probao je i Traore, ali to je bio užasan pokušaj.

32. minut - Stevanović je pripretio iz slobodnog udarca, Popović izbija loptu u korner.

30. minut - Duronjić je probao sa distance, lopta je otišla tik pored gola! Saničanin je pre toga dobio žuti karton zbog faula ispred šesnaesterca. 

22. minut - Dobra akcija Partizana Dijabate je ispred šesnaesterca Radnika, dodajedo Natha,koji šutira iz prve, pravo u golmana Ranđelovića!

21. minut - iznervirao se sudija Lukić zato što ga je pogodila lopta. sam sebe je psovao!

14. minut - Menig je centrirao, ali Dijabate nije uspeo da dođe do lopte

11. minut - GOOOOOOOOL 0:1! Natho je siguran sa kreča!

7. minut - Fudbaleri Partizana traže penal. Sudija Lukić čeka VAR. Prvo je Rikardo, a onda i Menig završio na travi. VAR kaže - penal! Nekoliko minuta trajalo je gledanje snimka pre nego što je pala odluka. Abubakar je srivio penal. Žuti karton i kazneni udarac.

2. minut - Dva kornera imali su Surduličani, ali bez rezultata

1. minut - Utakmica je počela

19:58 - Utakmica uskoro počinje

19:50 - Ekipe su na terenu i zagrevaju se

Dobar dan i dobrodošli na prenos uživo meča Radnik - Partizan na portalu Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 1 godinu

Ovi imaju jedan penal po utakmici. Sto je mnogo mnogo

laki

pre 1 godinu

Sramota sta su nam svirali kao penal. Pa pogledajte levu ruku Rikarda. Lezi na protivnickom igracu i pritom ga laktom leve ruke vuce na dole. Je.iga ponekad nam svasta sviraju.

dekduba

pre 1 godinu

Lako je ovima kad im se na slavkoj utkamici svira penal koji otvara protivnika. Ovo je sramota sta se radi imali su 10 penala na 7 utakmica. Svi svirani pri neresenom ili negativnom rezultatu. U Nisu su imali dva penala...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17