• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2022

20:28

IZUZETNI SU, OČEKUJE NAS TEŽAK MEČ! Obradović POZIVA NA OPREZ pred gostovanje u Baru!

Starsportphoto

Partizan

IZUZETNI SU, OČEKUJE NAS TEŽAK MEČ! Obradović POZIVA NA OPREZ pred gostovanje u Baru!

Podeli vest

Košarkaši Partizana gostuju Mornaru u ponedeljak u 21 čas u četvrtom kolu ABA lige

Uspeo je Partizan da upiše prvu pobedu u Evroligi protiv Virtusa u četvrtak. Crno-bele već u ponedeljak očekuje novi izazov u ABA ligi, a četa Željka Obradovića gostuje Mornaru koji nakon tri kola ima dva trijumfa i jedan poraz. 

Trener Željko Obradović govorio je o Mornaru i nakon pobede nad Virtusom kada je spomenuo "momka koji postiže preko 40 poena po meču". Reč je o Dieronu Raselu koji je "podbacio" samo protiv Cibone kada je postigao 35 poena. 

- Idemo da igramo protiv tima koji igra izuzetno ofanzivnu košarku. Zahvaljujući pre svega plejmejkeru kojem je trener dao sva prava i sa pravom je to učinio pošto ima veliki kvalitet. Naravno da ćemo voditi računa i o ostalim igračima. Još jednom ponavljam, imaju izvanredno postavljenu igru u napadu i očekuje nas teška utakmica - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Jedan od igrača koji će imati ulogu da brani Dierona Rasela je Janis Papapetru. Iskusi grčki košarkaš letos je stigao u Humsku, a navijači od njega imaju ogromna očekivanja u crno-belom dresu. 

- Moramo da zadržimo fokus i nastavimo da unađređujemo našu igru. Mislim da smo napredovali, počeli da igramo bolje, da se borimo. Moramo da zadržimo taj mentalitet, poštujemo protivnika i damo sto posto naših mogućnosti da bi ostvarili pobedu - rekao je Papapetru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17