• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

13:43

TOTALNI HAOS PRED DERBI! Partizan ekspresno odgovorio Zvezdi: Nismo doneli novu odluku....

Starsportphoto©

Partizan

TOTALNI HAOS PRED DERBI! Partizan ekspresno odgovorio Zvezdi: Nismo doneli novu odluku....

Podeli vest

Haos pred derbi! Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će svi navijači "crveno-belih" sa kupljenim ulaznicama moći da prisustvuju derbi meču 12. kola Evrolige sa Partizanom, ali crno-beli poručuju da to nije istina

Partizan se ekspresno oglasio na zvaničnom Instagram nalogu posle saoštenja Zvezde da će navičaima crveno-belih sa kupljenim ulaznicama biti dozvoljen ulazak u Arenu. 

- Partizan  kao organizator sutrašnje utakmice nije doneo nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska gostujućih navijača. Ovakav spin koji dolazi od predstavnika našeg gradskog rivala smatramo neodgovornim i nepotrebnim podizanjem tenzija uoči meča za koji mi kao klub već danima imamo kampanju kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu. Podsećamo da gostujući tim niti učestvuje u organizaciji meča, niti pripada bilo kojoj nadležnoj instanci koja je u našoj državi zadužena za pitanja bezbednosti na sportskim borilištima. Bezbednost svih učesnika utakmice kao i svakog gledaoca je na prvom mestu i Partizan na prvom mestu mora da vodi računa o tome da svi vlasnici karata bezbedno uđu i izađu iz dvorane - saopštio je klub iz Humske i dodaje da će tokom dana biti doneta konačna odluka.

Foto: Starsportphoto

 

- Klub će danas imati redovnu sednicu Skupštine i Upravnog odbora, a nova tema o kojoj će biti doneta konačna odluka je i način na koji će simpatizeri Crvene zvezde moći da borave u hali. Odluka o nemogućnosti organizovanog dolaska i unošenja navijačkih obeležja nije promenjena. O konačnoj odluci, Klub će se oglasiti nakon sednice UO.

 

https://www.instagram.com/p/Cl3dVSasyDM/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Godinama unazad u ABA ligi nema gostujućih navijača, što naravno nije sprečavalo incidente na utakmicama, bilo ih je i na nedavno odigranom derbiju u ABA ligi.

Ako je to nekome promaklo, duel u Evroligi neće, nema sumnje da će stići brojna delegacija iz elitnog takmičenja, a nije potrebno podsećati da će bilo kakvi incidenti škoditi i Zvezdi i Partizanu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće uskoro Vučićev kartel

pre 1 godinu

Hoće li i Rošavi da navija tamo?

ratko

pre 1 godinu

ma nema karata za zcvezdu i kraj nema tu nikakvog pogovora,a policija postoji da odrzava red oko hale . kad se nauci stoka redu moci ce da ide na utakmice ,vasu kulturu ste pokazali na prvom derbiju prekidanjem utakmice

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17