• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

20:05

PARTIZANU STIGLO POJAČANJE U BELEKU! Legenda crno-belih GLEDA VEČITI DERBI!

Informer

Partizan

PARTIZANU STIGLO POJAČANJE U BELEKU! Legenda crno-belih GLEDA VEČITI DERBI!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana završili su pripreme u Turskoj, a nakon poslednjeg prijateljskog meča protiv moskovskog CSKA zateklo ih je prijatno iznenađenje

Ekspediciju crno-belih posetio je legendarni as kluba iz Humske Slaviša Jokanović.

Bivši trener Partizana, koji je sa uspehom radio u Fulamu, Votfordu, izraelskom Makabiju, došao je u posetu nekadašnjem saigraču, treneru Parnog valjka Gordanu Petriću i njegovim izabranicima.

Jokanović je iskoristio priliku da u društvu ekspredicijie crno-belih pogleda evroligaški košarkaški obračun večitih, u kome su se sastali Crvena zvezda i Partizan.

Podsetimo, vicešampion Srbije je u poslednje dve provere koje je danas odigrao pretrpeo oba poraza, najpre od danskog Hosrensa, a potom od CSKA iz Moskve.

Rusi su slavili golom u poslednjim trenucima meča rezultatom 2:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

jokanovica za trenera samo onda morate da date pare za pojacanja koje ste ukrali stoko lopovska vazuro vucelicu UPRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija