• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

08:11

LEGENDA PARTIZANA OPLELA PO SUDIJAMA I EVROLIGI: Dugo nisam video tendencioznije suđenje! Koliko života ima Šarunas?

Partizan

LEGENDA PARTIZANA OPLELA PO SUDIJAMA I EVROLIGI: Dugo nisam video tendencioznije suđenje! Koliko života ima Šarunas?

Podeli vest

Bivši košarkaš Miroslav Berić bio je besan posle poraza Partizana od Barselone (80:89), a krive su sudije.

Katalonci su slavili  u "Areni" pred 20.000 navijača (89:80), a sudijska trojka u sastavu Boris Rižik, Ana Panter i Sefi Šemeš odlukama je razbesnela bivšeg asa crno-belih. Nije ih štedeo posle utakmice, kao ni Evroligu.

- Nikad ne komentarišem suđenje, niti hoću da umanjim zasluženu pobedu Barselone, ali izraelski sudija... Dugo nisam video tendencioznije suđenje, pritom na domaćem terenu i u pravim trenucima. Na kraju navlačenje na stranu Partizana da bi na semaforu izgledalo drugačije. Bilo je stvarno neverovatno! Tendenciozno - rekao je za  "Sport Klub" Berić.

Foto: Starsportphoto

 

Šarunas Jasikevičus temperamentno vodi mečeve, konstantno prigovara arbitrima, pa se Berić obratio Evroligi.

- Pitao bih javno Evroligu, koliko života ima Šarunas Jasikevičijus i koliki može da pravi pritisak na sudije. Najveći pritisak pravio je na izraelskog sudiju kad je dosudio jedan faul u korist Partizana. Autoritet jeste važan, ali zna se da Željko ima četiri puta veći autoritet od svih trenera, pa šta bi on trebalo da radi, da sapliće sudije? Jasikevičijusu se toleriše sve kad je Partizan prišao na tri razlike. 

Foto: Starsportphoto©

Šarunas Jasikevičijus

 

 

Barselona je pobedom u "Areni" ostvarila 21. trijumf i sa skorom 21-10 nastavila borbu za prvo mesto sa Olimpijakosom i sa Real Madridom, koji dolazi u Beograd u petak. Partizan je sedmi sa skorom 17-14, dok je iza njega osmoplasirana Baskonija koja sada ima učinak 16-15. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cole

pre 1 godinu

"Ko o čemu....". Da, čim nije sve kako je zamislio samozvani najbolji trener na planeti, odmah su svi drugi krivi. A ne njegovi igrači koji se ispucavaju kako stignu, koji nabijaju svoju statistiku, koji su sebicni do bola i koji za celu utakmicu naprave samo pet asistencija. Da li će sudije uvek biti na strani jačeg i većeg? Da! Da li će sudije biti blaže prema trenerima koji su već velika imena u košarci? Da! Da li je poznato da je trener koji apsolutno najviše protestuje, gundja, psuje sudije, svadja se sa njima, upravo Rumenoglu, veliki "mag" trenerskog posla? Da" Tako da je više nego licemerno da neko ko je navikao da ga sudije guraju, posebno u ABA ligi...kuka na njihovo sudjenje u Evroligi. Da su vaši igrači ubacili polovinu onoga što su probali da pogode sa čistih šuteva za tri poena, vi se ne biste ni ostvrnuli na sudjenje. A, čekajte tek da vidite posle ovakvih reakcija kako ćete proći protiv Reala u petak. Tek tad nećete znati šta vas je snašlo, jer je poznato koliko je u Evroligi ove sezone jak madridski lobi u Evroligi.

Ratko

pre 1 godinu

evo javljaju se covicevci ,i tacno je nikad gore sudjenje . kako te nije sramota Cole da tako to je samo tebi i tvojima poznato ,dzaba vam i Covic i terzic kad lopine ostaju lopine . sram te bilo. zato tako i prolazite

miki delija

pre 11 meseci

LEGENDO NISI U PRAVU KADA ZELJKO MESETARI SA SUDIJAMA I NAMESTA ONDA JE PO VAMA DOBRO STA JE REKAO SUDIJI SADA NA DERBIJU ZA KAMPACA OVOGA MI IZBACI SADA I GLE CUDA 3 4 5 IZMISLJENA LICNA GRESKA I ONDA SMO IZGUBILI KAKO TE NIJE SRAMOTA SVE SE VRACA I SVE SE PLACA JEBI GROBARE ZAUVEK TE OLOSE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija