• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

21:39

DULJAJ O SVOJOJ BUDUĆNOSTI NA KLUPI PARTIZANA! Sledeće nedelje će biti sve poznato, spreman sam da prihvatim odgovornost!

Starsportphoto

Partizan

DULJAJ O SVOJOJ BUDUĆNOSTI NA KLUPI PARTIZANA! Sledeće nedelje će biti sve poznato, spreman sam da prihvatim odgovornost!

Podeli vest

Trener crno-belih posle pobede nad Voždovcem (2:1) pričao o svom statusu u Humskoj

Fudbaleri Partizana završili su sezonu na četvrtom mestu u Superligi, što je jedan od najlošijih plasmana u klupskoj istoriji, a trener Igor Duljaj (43) ne beži od svog dela odgovornosti!

Nekada sjajni vezista je posle pobede nad Voždovcem (2:1) u poslednjem kolu domaćeg prvenstva otvoreno pričao o svom statusu i budućnosti na klupi crno-belih. On je krajem februara preuzeo ekipu umesto Gordana Petrića, ali nije uspeo da ostvari cilj i odvede ekipu makar na drugu poziciju, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Foto: Starsportphoto

Igor Duljaj je krajem februara preuzeo Partizan

Zato se u javnosti uveliko povela polemika da li će Duljaj i naredne sezone biti šef stručnog štaba "parnog valjka".

- Što se tiče moje budućnosti, u toku sledeće nedelje će mnogo toga biti poznato. Moramo prvo da napravimo detaljnu analizu svega. Da li neko može da bude zadovoljan sa četvrtim, trećim ili drugim mestom? Odgovor je ne. Bile su teške okolnosti, ali ne postoji nikakav alibi. Spreman sam da prihvatim odgovornost i ako sam ja problem to je najlakše da se reši - poručio je Duljaj.

Mladi stručnjak je sumirao i duel sa "zmajevima".

- Jednim delom utakmice mogu da budem zadovoljan, pogotovo partijom u prvom poluvremenu kada smo dali dva gola i propustili dobre šanse da postignemo treći i četvrti. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi, to moram da naglasim i to treba da se poštuje. Oni su došli da se nadigravaju, nisu hteli samo da se brane i ja to cenim. U drugom delu sam ubacio mlade igrače, da ih uporedim sa momcima iz Voždovca. Koristim ovu priliku da čestitam mladom Mateji Stjepanoviću na debiju u prvom timu - rekao je Duljaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija