• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. R.

24.02.2024

11:40

Au, kakav doček fudbalerima Partizana! Gorela Surdulica zbog crno-belih! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Starsportphoto

Partizan

Au, kakav doček fudbalerima Partizana! Gorela Surdulica zbog crno-belih! (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana danas (13.45, Arena 1 premijum) gostuju Radniku u Surdulici u meču 22. kola Superlige, a navijači kluba iz Humske spektakularno su dočekali prvotimce u gradu na jugu Srbije!

Partizan je pred novo kolo u Superligi prvi na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na šampiona Crvenu zvezdu. Lidersku poziciju držali su tokom većeg dela jesenje polusezone, uprkos činjenici da na svom terenu nemaju podršku navijačke grupe sa južne tribine.

Za razliku od mečeva u Humskoj, Partizan itekako ima fantastičnu podršku na gostovanjima, o čemu svedoči i snimak koji je nastao sinoć u Surdulici. Na Instagram stranici "Grobarizacija" objavljen je snimak na kojem se vidi kako navijači crno-belih dočekuju fudbalere u ovom gradu na jugu Srbije.

Foto: ATA Images

Imaće jaku podršku: Fudbaleri Partizana

 

U trenucima kada se autobus približavao ka konačnom odredištu, navijači su upalili baklje i počeli da skandiraju, što je bez ikakve sumnje oduševilo Igora Duljaja i njegove pulene.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @grobarizacijaa_

 

 

Podsetimo, navijačka grupa "grobari" juče se oglasila i za vrlo loše stanje u klubu, o čemu svedoči samoinicijativni odlazak Ksandera Severine, okrivili su aktuelno rukovodstvo na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom.

"Teror nad FK Partizan se nastavlja! Sezona za sezonom bez trofeja, sa ogromnim minusom u kasi i podaničkim mentalitetom koji prosi za mrvice - očigledno su poželjni modus operandi onima koji odlučuju i kojima otmica Partizana odgovara. Koliko god mi imali strpljenja i trpeljivosti toliko je uprava kluba bezobraznija i drskija. Koliko god mi, zbog igrača i rezultatskog zaleta, spustili tenziju oko kluba toliko neljudi iz uprave na to gledaju kao na našu slabost. Nema problema "gospodo", među nama više nema pardona. Potrudićemo se da vam zagorčamo svaki naredni dan nasilno proveden u Partizanu", glasi deo saopštenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija