• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

17.05.2024

23:07

Nađ priznao: Bilo je vruće u svlačionici! Navijači? Ne pogađaju me uvrede!

Starsportphoto

Partizan

Nađ priznao: Bilo je vruće u svlačionici! Navijači? Ne pogađaju me uvrede!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana dotakao se skandiranja "grobara" na Banovom brdu, ali i otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu protiv Čukaričkog.

Bez obzira što su crno-beli ostvarili cilj, slavili sa 1:0 na Banovom brdu u 6. kolu plej-ofa Superlige i osigurali drugo mesto na tabeli, nije bilo sve tako idealno, naprotiv.

Natho, Zahid i ostali prikazali su bledu partiju, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su "brđani propustili nekoliko izglednih prilika za pogodak. Blistao je ponovo golman Aleksandar Jovanović, još jednom je dokazao da je najbolji pojedinac Partizana ove sezone, u šta je mogao uživo da se uveri i selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković Piksi, koji je sa saradnicima bio u svečanoj loži.

Na kraju je presudio trenutak inspiracije Ksandera Severine, koji je u 55. minutu na pravi način krunisao akciju "parnog valjka". Tako je ostvarena druga pobeda zaredom, a samim tim obezbeđene i kvalifikacije za Ligu šampiona na leto.

Ipak, trener Albert Nađ priznaje da u svlačionici tokom pauze nije bilo nimalo prijatno.

- Bilo je veoma vruće u svlačionici i sa moje strane. Ako me poznajete, znate da je bilo tako. Možda je i to donelo boljitak. Pronašli smo faze gde smo grešili i mislim da smo i izmenama uradili dobar posao. Nemojte da mislite da se nešto desilo, ali sam pričao najpre ja, a onda su i igrači koji imaju autoritet hteli da kažu koju reč. Ostavili smo ih da to učine i zato smo, možda, malo kasnili na početak drugog dela - objasnio je Nađ.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Partizana ostvarili cilj u plej-ofu

On se potom osvrnuo na iskusnog čuvara mreže i njegovo sjajno izdanje.

- Opet je Aca bio naš najbolji igrač, kao i tokom cele sezone. Čak i kad smo dobijali Voždovac, IMT, Radnik, još neke mečeve kod kuće, gde su nam rivali stvarali šanse, on je bio uticajan. Više puta sam ponovio i da defanziva kreće od napadača, a ako dozvolimo da nam protivnik uđe u kazneni prostor, onda smo u velikom problemu. Sporo smo se vraćali u odbranu i loše nameštali kad je trebalo da procenimo gde je rival jači u "otvaranju". Odbranu ne bi trebalo kriviti, jer imamo 11 igrača na terenu. Imamo velikih poteškoća, svesni smo toga, a moramo i da priznamo da sposobnosti pojedinih igrača nisu na nivou koje smo tražili da budu - naglasio je Nađ.

Foto: Starsportphoto

Albert Nađ hvalio Aleksandra Jovanovića

Ponovo se nekadašnji kapiten, a sada šef struke, našao na meti navijača. Nisu ga "grobari" poštedeli ni ovog puta, čulo se nekoliko puta uvredljivo skandiranje sa tribina.

- To me ne opterećuje. U suprotnom, pokazao bih nervozu. Verujte mi da me ne pogađa. Svestan sam sebe, kakav sam čovek, a svako ko me dobro poznaje zna šta sam uradio svih ovih godina za Partizan. Navijači imaju pravo da iskažu nezadovoljstvo kako god žele - poručio je Nađ, pa nastavio u istom dahu:

- Ne može niko da kaže da voli Partizan više od mene. Možda navijači imaju razlog. Maksimalan respekt prema njima. Svaki put kad sam radio, i sa prethodnom upravom, uvek je to bilo u interesu Partizana. Da li sam negde pogrešio? Verovatno jesam. Šta mi zameraju? Oni znaju. Nemam nikakav problem s tim.

Foto: ATA Images

Navijači Partizana vređali trenera svog tima

Plasmanom u kvalifikacije za Ligu šampiona cilj u plej-ofu je ostvaren, ali partizanovci očekuju i neke konkretne promene. Pre svega, pojačanja u igračkom kadru za evropske izazove.

​- Ako smo kao klub i razmišljali o pojačanjima, to je trebalo pre nego što sam ja došao na ovo mesto. Verovatno će biti odlazaka, a shodno tome i novajlija. Igraćemo kvalifikacije za Ligu šampiona i nema ništa lepše od toga. Bilo bi lepo da se plasiram u elitu i kao trener, jer sam to već učinio kao igrač i rukovodila - zaključio je Nađ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija