• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

20.05.2024

19:16

Vezista se oprostio od Partizana! Jednom čoveku se posebno zahvalio!

Starsportphoto

Partizan

Vezista se oprostio od Partizana! Jednom čoveku se posebno zahvalio!

Podeli vest

Mladom fudbaleru Denilu Kastilju (20) istekla je pozajmica u klubu iz Humske.

Momak koji je zimus došao u Partizan iz Šahtjora, na inicijativu tadašnjeg trenera Igora Duljaja, ostavio je jako dobar utisak, ali ni to nije bio dovoljno jak razlog da ostane u taboru srpskog viceprvaka.

Ekvadorac je tokom prolećnog dela sezone za crno-bele odigrao 15 utakmica, dao dva gola i upisao jednu asistenciju. U ugovoru je postojala opcija da se, nakon šest meseci, pozajmica nastavi ukoliko sve strane budu zadovoljne. Pritom bi Beograđani imali i procenat od njegove dalje prodaje, ali...

Sve se promenilo kada je uprava "parnog valjka" smenila Duljaja krajem aprila i na njegovo mesto postavila dotadašnjeg pomoćnika, Alberta Nađa. Kastiljo više nije u planovima stručnog štaba, a pritom je i šampion Ukrajine tražio da se igrač vrati u Donjeck.

Od sutra on više i zvanično neće biti član crno-belih, od kojih se oprostio emotivnom porukom.

"Bilo je zadovoljstvo igrati za ovaj neverovatan klub. Hvala svima koji Partizan čine posebnim, celom stručnom štabu, a posebno Igoru Duljau, za sve njegove savete i poverenje koje mi je ukazao od prvog dana. Hvala saigračima, rukovodstvu i navijačima, ali i svima koji su učinili da uživam u boravku ovde. Beograde, ti si jedinstven grad. Vidimo se uskoro ponovo, ovo nije zbogom", napisao je Kastiljo na svom Instagram profilu.

Foto: Starsportphoto

Denil Kastiljo u zagrljaju Igora Duljaja

Inače, pored Ekvadorca, na leto će Humsku napustiti i belgijski štoper Natan de Medina, kao i senegalski vezista Frenk Kanute.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija