• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.05.2024

06:23

Blamaža, bruka, sramota... Paljba navijača Partizana po igračima i Žocu

aba-liga.com

Partizan

Blamaža, bruka, sramota... Paljba navijača Partizana po igračima i Žocu

Podeli vest

Navijači Partizana se nisu oporavili od poraza od Crvene zvezde u finalu Aba lige, a usledio je novi udarac.

Crno-beli su poraženi u drugom meču polufinalne serije Košarkaške Superlige Srbije od Mege 92:88 (18:28, 23:19, 26:15, 25:26), pa će odluka o finalisti pasti posle majstorice. 

Propustili su priliku da se nađu u finalu gde rivala čeka Crvena zvezda koja je u dva meča završila posao protiv FMP-aPoraz od Mege je novi udarac na već poljuljano samopouzdanje u taboru Partizana koji je nedavno doživeo i poraz u finalu ABA lige od večitog rivala.

I Željko Obradović je bio besan posle utakmice pa je osuo paljbu po ligi i sudijama.

Ova liga je takva, sad se sve pokazuje kakva je. Da ja prvi put doživim da se sudijama obraćam na "Vi", a oni meni na "ti". I to šikaniranje u toku utakmice, to nisam doživeo, u ovim godinama to treba da doživljavam, da meni sudija kaže "sedi dole pusti, mene da sudim", a ja sam mu se najnormalnije obraito i pitao da li imam pravo na čelendž. Ja sam to nagovestio, na pšta će da liči i kako će da bude. Nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali, valjda će neko o tome voditi računa. Izvanrednu saradnju sam imao sa delegatom i stolom, ali protiv nekih stvari očigledno ne možete, to se zna šta i kako - rekao Željko.

Jasno je da su navijači besni, pa ih ne štede na društvenim mrežama. 

"Bruka, sramota", samo su neki od komentara "grobara", koji žele da vide leđa brojnim igračima crno-belih. "Ponitka, Smit, pa i Kaboklo, moraju da ostanu! Ovi što imaju ugovor takođe, jer nemamo tu komociju da plaćamo ugovore a da igrač ne igra. Jaramaz katastrofa, njega koliko večeras otpustiti. I ostatak družine na kraju sezone", komentar je navijača Partizana na društvenoj mreži "X".

 

 

 

 

Pošteđen nije ni trener Željko Obradović.

"Volim te kao brata ali Želimir Obradović ne zaslužuje da trenira Partizan. Vama ako ovo nije blamaža ne znam kome je".

 

 

Nisu svi digli ruke od crno-belih!

"Još malo i gotova je ova mučna sezona. Iskreno i da izgubimo treću utakmicu neće mi biti krivo, samo neka se završi. Neki neka se zapitaju zašto ABA nema direktnog učesnika. Podrška za
Partizan je svakim danom sve veća".

 

 

"Partizan je pokazao da nema pojma. I to su sada videli i najzagrizeniji Partizanovi navijaci. Sta sada da radimo?"

 

 

Pitaju se "grobari" da li će neko da odgovara za sramnu igru.
 

"Iskreno, Željku je najbolje da Mega dobije u majstorici i da on iz tog meča vidi na koga iole može da računa sledeće godine. Još dva ili nekim čudom tri duela za Zvezdom sa nakupljenim frustrscijama unutar kluba i ekipe ne mogu nista ali ništa dobro doneti".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija