• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.06.2024

06:42

Krađa epskih razmera, ukradena pobeda... "Grobari" grme na sudije, na meti i igrači

Starsportphoto

Partizan

Krađa epskih razmera, ukradena pobeda... "Grobari" grme na sudije, na meti i igrači

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 89:88 u prvoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije u dvorani "Aleksandar Nikolić" i tako stekli prednost od 1:0 u seriji koja se igra na dve pobede.

Crvena zvezda je slavila posle triler završnice. Partizan je trojkama i dobrom igrom Avramovića, Anđušića i Smita uspeo da se vrati u meč. Na kraju je viđen je egal, a Ledej je imao šut za pobedu, koji nije pogodio, pa crveno-beli vode sa 1:0.

Crveno-beli slave, a s druge strane večiti rival tuguje, posebno navijači, koji su besni na sudije. Imali su arbitri neke problematične odluke, poput one kada je Ledeju poništen koš i umesto toga dosuđen faul nad Mitrovićem. Smatraju "grobari" da je Partizan pokraden, mada su besni i na neke košarkaše crno-belih posebno Ledeja i Pantera. 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Sedmi put u nizu košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan, pa ne čudi što su navijači besni. "Grobari" predlažu da Partizan ne igra naredni meč. 

"Krađa epskih razmera, oteta, ukradena pobeda... Ne treba igrati sledeću.. Ni pod tačkom razno"!

 

 

 

 

 

Ledej i Panter su iznervirali navijače.

"Slaviću dan kada Panter i Ledej odu iz Partizana".

 

 

 

 

 

 

I navijačima je prekipelo. Muka im je od prepucavanja večitih rivala na parketu i van njega.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija