• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

03.07.2024

23:25

Emotivan oproštaj Anđušića: Nije mi žao, srce sam ti dao!

Starsportphoto

Partizan

Emotivan oproštaj Anđušića: Nije mi žao, srce sam ti dao!

Podeli vest

Srpskom košarkašu očigledno je teško pao rastanak sa crno-belima.

Nije tajna da je Danilo Anđušić (33) veliki partizanovac, uostalom činjenica da je tokom karijere čak u tri mandata nosio dres "parnog valjka" dovoljno o tome govori. Ovog leta je i zvanično završio dvogodišnju epizodu, ugovor mu je istekao, a dogovora sa ljudima iz Humske oko produžetka saradnje nije bilo.

Iskusni bek mora da nastavi dalje i nije dugo čekao na novi angažman. Izbor je pao na Dubaji, novog člana ABA lige, a pre nego što krene u novi izazov, sjajni šuter se preko svojih društvenih mreža na jako emotivan način oprostio od svojih crno-belih.

"Kako je ovo teško pisati... Ali, ovoga puta neću dužiti, pa ću ovako... "Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ništa više nemam, al mi nije žao"... Zbogom", napisao je Anđušić, uz emotikone crnog i belog srca.

Bivši srpski reprezentativac se iz Monaka vratio u Partizan leta 2022, a već sledeće godine učestvovao je u osvajanju titule regionalnog šampiona, posle decenijskog posta.

Minule sezone je imao manju minutažu kod trenera Željka Obradovića, pa je u Evroligi imao prosek od samo 5,8 poena, 1,1 skoka i 1 asistencije po meču.

Foto: ATA Images

Danilo Anđušić sa trofejom ABA lige

Ekipa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata biće mu 13. u karijeri, pošto je prethodno, osim "parnog valjka" i "kneževa", branio još i boje Hemofarma, Mege, Virtusa, Valjadolida, Bilbaa, Anvila, Parme, Uniksa, Igokee i Burža.

Danilo je ujedno nastavio i seriju odlazaka iz Humske ovog leta i krenuo stopama Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Frenka Kaminskog, Mateuša Ponjitke, Pi Džej Doužera i Alena Smailagića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

LUČIĆ: Telekom ide na preko 3 milijarde evra prihoda
Društvo

LUČIĆ: Telekom ide na preko 3 milijarde evra prihoda

Telekom Srbija je u prvih šest meseci ove godine ostvario rast prihoda i operativne dobiti od najmanje 15 odsto i nastavili smo snažan trend povećanja broja korisnika, tako da je tržišno učešće u našoj zemlji trenutno na 53 odsto, dok ih na svim tržištima imamo ukupno 11,4 miliona i na pravom smo putu da postanemo velika i uspešna svetska kompanija.

06.07.2024

12:34

Ovo zanima sve vozače! Tiče se putarina u Srbiji
Društvo

Ovo zanima sve vozače! Tiče se putarina u Srbiji

Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na elektronskoj sednici održanoj 2. jula 2024. godine, doneo je odluku o izmeni i dopuni Odluke o visini posebne naknade za upotrebu javnog puta, njegovog dela i putnog objekta (putarina), piše u Službenom glasniku.

06.07.2024

12:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija