• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.08.2024

09:57

Kladionice totalno otpisale Partizan! Ne veruju u crno-bele

Starsportphoto

Partizan

Kladionice totalno otpisale Partizan! Ne veruju u crno-bele

Podeli vest

Pred fudbalerima Partizana je težak posao. Gostuju crno-beli Gentu (18.00, RTS 1, Arena premijum 1), a nakon poraza u Humskoj (1:0) moraju kako znaju i umeju da nadoknade minus i izbore evropsku jesen.

Kladionice nisu naklonjene Partizanu na ovom meču. Kvota na pobedu Genta u ravanš meču sa crno-belima je 1,54, dok se trijumf crno-belih kotira na 6,50, a nerešen ishod je postavljen na 4,50.

Bukmejkeri ne veruju da ekipa iz Humske može da se domogne prolaska u grupnu fazu. Naime, kvota na prolazak Genta u  Ligu konferencije iznosi 1,06, dok se na drugoj strani nudi kvota od čak 10 na Partizan.

 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

 

Takođe, kvota da će Gent voditi posle prvog dela i na kraju pobediti je 2,3, dok je na crno-bele 12, a 21 je da će puleni Aleksandra Stanojevića voditi posle prvih 45 minuta utakmice, a na kraju Belgijanci slaviti, dok jer čak 61 da crno-beli mogu do preokreta u slučaju vođstva domaćina nakon prvog dela meča.

Možete da se kladite i na golove, da će biti pogodaka u oba poluvremena kvota je 1,62, a da neće 2,33. Sjajno se plaća tačan rezultat, pa ako verujete u pobedu crno-belih od 1:0 ili 2:1 kvota je 17, na 2:0 je 34, a 51 na trijumf našeg predstavnika od 3:1. S druge strane, kvota na pobedu Belgijanaca  od 2:1 je 7,5, osam je na trijumf od 1:0, dok se rezultat od 2:1 plaća kvotom devet. Ko juti senzaciju može da igra 4:4, kvota je 276. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Krenuli su fudbaleri Partizana ovu sezonu od kvalifikacija za Ligu šampiona, a stigli do trećeg po jačini UEFA takmičenja. Moraju sad da idu na sve ili ništa kako bi izborili grupnu fazu Lige konferencije, obezbedili još najmanje šest mečeva na međunarodnoj sceni. Tako bi se barem malo iskupili posle katastrofalnih rezultata u borbu za elitu i Ligu Evrope.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija