• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

24.08.2024

17:25

Novakov otac je veliki patriota! Iznenadiće vas sat koji nosi (FOTO/VIDEO)

Beta

Showtime

Novakov otac je veliki patriota! Iznenadiće vas sat koji nosi (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Otac najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Srđan Đoković, oduševio je javnost sjajnim satom koji ga krasi.

Posle duže vremena Srđan Đoković pojavio se u javnosti na dočeku srpskih olimpijaca u centru Beograda, među kojima je bio i njegov Nole.

On je sa suprugom Dijanom i snajom Jelenom bio u publici kao "sav normalan svet". Međutim, iako je prošlo nedelju i po dana od dočeka, specijalizovana Instagram stranica "Sat na ruci" danas otkriva kakav je sat Srđan nosio!

 

Verovali ili ne, Srđan je nosio limitirani "Frenk Miler" sat "Kosovka devojka"!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

"Sat proizveden u 15 primeraka sa karbonskim kućištem ima brojčanik sa motivom najpoznatije slike Uroša Predića na kojoj devojka poji srpskog junaka Orlović Pavla nakon završene Kosovske bitke. Sat se pojavio 27. jula, a kao deo kolekcije od 30 satova (15 u karbonu i 15 u roze zlatu) u znak proslave Vidovdana (koji je bio mesec dana ranije). Cena je 50.000 evra", navode sa sajta "Sat na ruci".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Objasnili su i kako je došlo do toga da luksuzna švajcarska fabrika satova izradi ovakav primerak.

"Naši ljudi su im pristupili sa ovom idejom, a "Frenk Miler" može da izradi šta god poželite ukoliko naručite minimum 30 satova i platite ih. Zato je ovaj sat dostupan samo u privatnoj prodaji, a ne javno na sajtu ili u radnjama", dodali su.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija