• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2018

08:25

(FOTO) ŠAMPIONU STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Bravo, kakva mentalna snaga, briljantno....

Tenis

(FOTO) ŠAMPIONU STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Bravo, kakva mentalna snaga, briljantno....

Podeli vest

Novak Đoković osvojio je treći trofej na Ju Es openu a 14. grend slem titulu u karijeri, pa su čestitke pljuštale sa svih strana

Stigle su čestitke od strane FSS-a i Los Anđeles Klipersa, čestitkama se pridružio i američki glumac Ben Stiler.


Fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda čestitao je Novaku putem zvaničnih naloga na Tviteru. Uz Novaka je tokom finala bio i Zlatan Ibrahimović. 

Nekadašnji četvrti teniser sveta Nemac Nikolas Kifer oduševljen je Novakom Đokovićem. 

Bred Gilbert nije krio oduševljenje posle pobede srpskog asa.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 5 godina

E moj Nole šta će sad da rade one pametnice koje se razumeju u tenis ko Marica u kriv ..... Stvarno nisi fer MAJSTORE !!! Bravo KRALJU !!!

Kaydzon

pre 5 godina

Dominacijaaa <3 Sve cestitkeee i da se javno izvinim sto si me "nervirao" ,a ja bila puna nerazumevanja za povrede i dok si gubio,..mislila sam da si namerno gubio,da i drugi dodju do vrha,da ne bude dosadno.... Nole,skidam kapu!!! Cestitke za ceo tim!!! Pozdrav iz Kraljeva..

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija