• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

17:00

(VIDEO) NAJČUDNIJI POEN U TENISU IKADA! Pitanje kada će se dogoditi nešto slično

Tenis

(VIDEO) NAJČUDNIJI POEN U TENISU IKADA! Pitanje kada će se dogoditi nešto slično

Podeli vest

Prilično bizarno izgledalo je na čelendžeru u Džuhaiju kada je Slovenac Blaž Rola pogodio as posle servisa koji protivnik ne da nije odbranio, nego se nije ni spremao da stane na osnovnu liniju

Taj trenutak se dogodio neposredno pre završetka meča u kome je Slovenac slavio i plasirao se u osminu finala pobedom nad Francuzom Baptistom Krepetomo od 2:1 u setovima.

On se pripremio za početni udarac i lopticu poslao u polje protivnika, koji se nalazio na totalno drugoj strani terena. Bizarno, u najmanju ruku, a još bizarnije je što je sudija dodelio poen Roli i nije želeo da ga ponovi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
as

pre 5 godina

Ipak je poen ponovljen kada je dosao glavni reffere. Glupaca i neznalica na stolici tesko da dobije ponovo sansu na ovom nivou turnira. Nije dodijalila upozorenje-warning accoording ATP rulebook, poslije kojeg ide oduzimanje poena pa gema...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija