• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

19:15

ĐOKOVIĆ IMA KOMPLEKS OD HRVATA! Selektor "vatrenih" pecnuo Noleta!

Tenis

ĐOKOVIĆ IMA KOMPLEKS OD HRVATA! Selektor "vatrenih" pecnuo Noleta!

Podeli vest

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Hrvatske Željko Krajan govorio je o odličnim igrama Ive Karlovića, koji i u 40. godini niže uspehe. Naravno, nije moglo da prođe bez pomena našeg Novaka Đokovića

Iskusni Karlović plasirao se u osminu finala Indijan Velsa pobedom nad Indijcem Prajnešom Gujnesvaranom i tako nastavio sa odličnim igrama u amerčkoj "pustinji". Selektor Krajan u razgovoru za "Index" upitan je da li zna sa kim Ivo ima pozitivan skor od 3:1 u pobedama, a nalazi se u samo vrhu svetskog tenisa.

- Naravno. Protiv Karlovića. Nije Novak jedini koji ima komplekse protiv Ive, ha-ha. Nije lako igrati protiv Ive. Uvek zavisiš od jedne, dve lote, o taj-brejku, a užasno je teško igrati protiv takvog pritiska koji Ivo nameće. Čak i najboljima je muka kad vide da moraju na megdan Ivi jer znaju da, ako izgube servis, da je set verovatno gotov - rekao je Krajan.

ODGOVOR RAFI I RODŽERU! Konačno je neko stao na Noletovu stranu!

Komentarisao je i igre Karlovića na ovogodišnjem Indijan Velsu.

- Kapa do poda. Neverovatno je to što Ivo radi. Svako malo kažemo da proživljava drugu mladost, a ovo je treća ili četvrta Ivina mladost. Najstariji je igrač sa pobedom u istoriji Masters turnira. Fantastičan je. Samo neka ga zdravlje posluži i, uveravam vas, on još nije rekao sve na ovom Indijan Velsu. U pobedi protiv Borne Ćorića pokazao je da ima odličnu igru sa osnovne linije, servis mu je standardno sjajan i niko, baš niko, u ovom trenutku ne želi protiv njega stajati s druge strane mreže - dodao je selektor Hrvatske.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljiljana

pre 5 godina

Gospodine selektore a ko je taj Karlovic nesto nepoznata osoba.ali tesite se tako JEDAN JE NOLE

shooster

pre 5 godina

Pa covek ga je pobedio 3 puta dok je Nole njega jednom pa sta bi bre i to trebalo da lazemo

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17