• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

20:28

FILIP JE ZVER! Krajinović ZGROMIO RUSA za osminu finala Indijan Velsa!

Tenis

FILIP JE ZVER! Krajinović ZGROMIO RUSA za osminu finala Indijan Velsa!

Podeli vest

Bravo, Filipe! Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala mastersa u Indijan Velsu pošto je savladalo 14. nosioca Danila Medvedeva 6:3, 6:2 posle dva sata i 19 minuta igre


U osmini finala sastaće se sa boljim iz duela drugog i 25. nosioca, Rafaela Nadala i Dijega Švarcmana. 

Filipu je bilo potrebno 48 minuta u prvom setu da slomi otpor Rusa. Prvo je u trećem gemu spasao tri brejk lopta, a potom u osmom napravio brejk. Poveo je na servis Medvedeva 40:15. Ali, Rus je uspeo da spase tri brejk lopte, ali ne i četvrtu. Srbin je nakon brejka na svoj servis iskoristio treću set loptu i dobio set sa 6:3.

OSVETA NA SRPSKI NAČIN! Krajinovića trener napustio da bi radio sa Gofanom, a Filip ga ISPRAŠIO na Indijan Velsu!

Bio je to kraj za Medvedeva. U nastavku je Danil srpljao iz greške u grešku, Srbin nije posustajao, gospodario je terenom, napravio dva brejka, poveo 4:1 i tada je bilo jasno da ide dalje bez izgubljenog seta u ovom meču. Uspeo je Rus da se izvuče iz teške situacije, Srbin je prokockao tri meč lopte na servis rivala, ali je Filip na svoj servis bez izgubljenog poena stavio tačku na meč. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17