• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

13:43

NOVAK JE KAO ZID! Rusedski objasnio koliko je teško igrati protiv Đokovića!

Tenis

NOVAK JE KAO ZID! Rusedski objasnio koliko je teško igrati protiv Đokovića!

Podeli vest

Greg Rusedski oduševljen je igrom Novaka Đokovića protiv Dominika Tima (2:0) u polufinalu mesteresa u Madridu, pa nema sumnje na koga tipuje u borbi za trofej

Prvi teniser sveta od 18.30 igraće sa mladim Stefanosom Cicipasom. Ovo će im biti tek drugi međusobni meč, a Grk je dobio jedini, u Kanadi prošle sezone. 

PRED VELIKO FINALE U MADRIDU! Novak otkrio zašto je MNOGO PATIO!

POSETA! Nekada je prvi udarao na Novaka a sada stiže u Beograd!

- Igrao sam jednom protiv Đokovića i osećaj je kao da ne možete da ga probijete. To ste mogli da vidite u igri Tima, osećao je kao da ne može da pogodi pravi deo terena. Njegova selekcija udaraca bila je netipična, pošto vas Novak tera da udarate lopticu onako kako niste navikli - rekao je Rusedski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija