• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2019

13:19

(FOTO) VILANDER ŠOKIRAN ZBOG NOVAKA! Šveđanin objasnio zašto je Đoković najbolji na svetu!

Tenis

(FOTO) VILANDER ŠOKIRAN ZBOG NOVAKA! Šveđanin objasnio zašto je Đoković najbolji na svetu!

Podeli vest

Mats Vilander je prvi put u poseti Srbiji, nekada teniser, a danas komentator, bio je neprijatno iznenađen po dolasku u Beograd

Legendarni švedski teniser i nekadašnji broj jedan Mats Vilander družio se i držao čas u Beogradu pred više od 100 mladih tenisera i teniserki na terenima "Green Bay".

- Ovo je moj prvi put u Srbiji, imao sam šansu da prošetam gradom i hteo sam da vidim koliko je Novakovih fotografija po gradu. Ne toliko koliko sam mislio. Ali, lepo je biti ovde i u zemlji u kojoj je tenis veoma popularan. Ja sam iz Švedske koja je bila najjača u tenisu osamdesetih godina, sa mnom Štefanom Edbergom, bila je posle toga Španija, sada je to Srbija - kazao je Vilander.

On je objasnio i zašto je Novak Ðoković najbolji teniser na svetu i na čelu ATP liste.

- Razlog što je Novak najbolji nije što ima najbolji bekhend ili forhend, veh zato što je najveći atleta i što je najjaci u glavi. Nadam se da će te gledati Rolan Garos jer Novak najveći veliki favorit.

FEDERERU, SPAVAŠ LI MIRNO? Đoković blizu da postane najbolji teniser svih vremena!

DOMINACIJA, NOVAK MOŽE DA UŽIVA NA TRONU! Evo do kada je Đoković miran na PRVOM MESTU!

Foto: Starsportphoto

 

Mats je deci poručio da nije suština i pobedama i porazima.

- Veoma je važno jer je tenis lekcija u životu da morate rešavate probleme na terenu. Nije suština u pobedama i porazima nego u učenju. Sjajno je da se bavite bilo kojim sportom, a ne samo tenisom. Razlog zašto je Novak najbolji nije zato što ima najbolji forhend ili bekhend ili servis, već zato što je najbolji atleta i zato što najbolje razmišlja na terenu.

Šveđanin kaže da se na terenu tokom meča  sve svodi na igrača i njegovog protivnika.

- Kada Novak igra ili Federer i Nadal, oni su glavom na terenu, misle o sadašnjem trenutku. Morate da budete fokusirani na meč - istakao je Vilander.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tamara

pre 4 godine

Bas lepo sto je dosao u Srbiju. Dobrodosao Mat!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija