• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

08:20

SRBIN UVEK NA UDARU! Navijači se bez razloga obrušili na Novaka, sve je GLUPOST!

Tenis

SRBIN UVEK NA UDARU! Navijači se bez razloga obrušili na Novaka, sve je GLUPOST!

Podeli vest

Novak Đoković je uvek na udaru... Polufinale Rolan Garosa u kojem se sastaje sa Timom, prekinuto je zbog lošeg vremena, a navijači širom sveta obrušili su se na Srbina i to bez razloga

Nole je optužen da je pobegao, jer je snimljen kako ulazi u kola pre zvanične potvrde da je meč prekinut. Svet tenisa obrušio se na našeg asa, a da niko nije pokušao da proveri o čemu je reč.

Novinar "Njujork Tajmsa" Kristofer Kleri doneo je potvrdu direktno od direktora turnira.

- Razgovarao sam sa direktorom Rolan Garosa Gijom Foržeom, koji mi je potvrdio da je meč odložen zbog kiše i prognoze. Rekao je da su Đoković i Tim istovremeno obavešteni o toj odluci - naveo je Kleri, a zatim citirao Foržea:

(VIDEO) STRAŠNI UDARI NA SRBINA! Navijači besni jer je Novak ušao u automobil pre zvanične odluke o odlaganju!?


- Ljudi su mislili da je Novak otišao i da smo zato otkazali mečeve. To je gomila gluposti - preneo je Foržeove reči.

Svi duguju Novaku jedno veliko izvinjenje, a najbolji način da im se "osveti", bio bi da pobedi Tima, a kasnije i Nadala u finalu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija