• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2019

18:55

NOVAKOV PORAZ BI BIO IZNENAĐENJE VEKA! Vilander prognozirao u koliko setova Đoković dobija Aguta!

Tenis

NOVAKOV PORAZ BI BIO IZNENAĐENJE VEKA! Vilander prognozirao u koliko setova Đoković dobija Aguta!

Podeli vest

Bivši teniski as Mats Vilander ocenio je da je Novak Đoković već viđen za finale Vimbldona i da bi poraz od Roberta Bautiste Aguta bio iznenađenje veka

Vilander je, analizirajući Novakov put do pobede u četvrtfinalu protiv Davida Gofan, istakao da je srpski as pokazao da je neumolji čak i ako izgleda da je ranjiv u nekim trenucima.

Posle onoga što smo videli u četvrtfinalu, ne znam. Izgleda kao šampion, ali ga još niko nije dobro izazvao. Mada, mislim da neće ni biti takve prilike. Možemo da kažemo da je Gofan mogao više da rizikuje, ali on to jeste radio na početku, posle je pao. Ja mislim da je Novakovim protivnicima u glavi uvek: 'Ovo moram da radim tri sata! Pa to je nemoguće". Njegovi protivnici konstantno sumnjaju u sebe, a on je neumoljiv - rekao je Vilander.

PRVO SRBIN, PA FEDAL! Evo kad Nole igra polufinale Vimbldona!

Šveđanin je zatim ocenio da će svaki scenario osim Novakove pobede protiv Španca biti ne samo obično iznenađenje.

- Mislim da smo mogli da imamo veoma dobar meč, da se Novak malo više umorio u četvrtfinalu. Ali on je bio pun samopouzdanja, dobro je izgledao i odigrao meč u kojem nije trošio energiju. Mislim da protiv Bautiste Aguta može da bude sličan meč ovome i Španac će sigurno verovati da može da dođe do pobede, jer je to radio već dvaput ove godine - rekao je Vilander pa dodao:

- Možda bi mogao (da ga pobedi) i na travi, ali ne verujem da to može da uradi na Centralnom terenu Vimbldona u pet setova. Ako bi se to dogodilo, ako bi u polufinalu gledali Aguta a ne Novaka, onda bih to nazvao iznenađenjem veka - naveo je on.

(VIDEO) ČOVEK OD GUME! Noletovi zglobovi prkose zakonima fizike!

Prema njegovim prognozama, meč između srpskog i španskog tenisera bi trebalo da bude okonačan posle četiri seta.

- Mislim da će Novak pobediti u četiri seta. Mislim da će meč imati sličan razvoj kao četvrtfinalni protiv Gofana gde je imao sreće da osvoji prvi set. Mislim da će Agut biti dobar u 30-45 minuta meča, pa čak i bolji od Novaka. Ali gledajući meč koji može da traje četiri sata, nema šanse da pobedi Novaka Đokovića - zaključio je Vilander.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17