• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

16:11

(FOTO) NOVAK ODUŠEVIO SRBE! Đoković u manastiru Studenica na Malu Gospojinu!

Tenis

(FOTO) NOVAK ODUŠEVIO SRBE! Đoković u manastiru Studenica na Malu Gospojinu!

Podeli vest

Na praznik Rođenja Presvete Bogorodice, koji se u narodu zove Mala Gospojina, u Studenici je održan tradicionalni narodni sabor, kome je prisustvovao i Novak Đoković

Ove godine u manastiru Studenici posebnu pažnju izazvala je poseta prvog tenisera sveta, koji je došao povodom krštenja njegovog brata i sestre od strica, blizanaca Vladimira i Stanke.

ĐOKOVIĆ OSTAJE PRVI TENISER SVETA DO KRAJA GODINE? Nadal propušta dva turnira!

FEDERER SE DIVI NOLETU! Švajcarac objasnio zašto toliko ceni Đokovića!

 

To su deca Novakovog strica Gorana Đokovića koji živi u Monaku. Čin krštenja obavio je otac Tihon, sasluživali su otac Vitalije, otac Aleksandar i đakon Paladije, prenosi sajt Sudenicainfo.rs.

NOVAK NA LISTI NAJBOGATIJIH TENISERA NA SVETU! Šta mislite na kom mestu je Đoković?

PUSTIO SAM SUZU POSLE PORAZA OD ĐOKOVIĆA! Federer emotivno doživeo pobedu Noleta na Vimbldonu!

 

Nakon čina krštenja Novak Đoković je bio gost igumana manastira Studenice arhimandrita Tihona. Nakon ručka Novak je izdvojio vremena i za fotografisanje sa narodom koji se okupio da ga pozdravi.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija