• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2020

19:13

NERVIRALI STE SE, SKAKALI OD MUKE, BILO JE I PSOVKI...Ove Novakove mečeve želite što pre da zaboravite (VIDEO/FOTO)

Tenis

NERVIRALI STE SE, SKAKALI OD MUKE, BILO JE I PSOVKI...Ove Novakove mečeve želite što pre da zaboravite (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je 2019. godinu u okončao sa pet trofeja, od toga dva grend slema! "Not too bad", kako bi rekao Nole, ali ipak ostaje gorak ukus, jer je ispustio prvo mesto, prepustio ga je na kraju sezone Rafaelu Nadalu

Sezona nije mogla bolje da počne, grend slemom u Melburnu, ali kraja se Noletovi navijači neće dugo sećati. Pored briljantnih trenutaka tokom 2019, bilo je i razočarenja, ai imaće naš as šansu da se iskupi tokom 2020. godine.

Nole je na Završnom mastersu u Londonu poražen od Rodžera Federa i to je bio kraj vladavine našeg asa. Bila je neizvesna borba, ali i pored toga što je branio veliki broj bodova, a Nadal ništa od Ju Es opena imao je Nole šansu nakon osvajanja mastersa u Parizu. Međutim, u Londonu mu je bilo neophodno bar finale, ali ga je mnogo ranije zaustavio Federer i sprečio ga da odbrani tron.

(VIDEO) NOLE BEZ POLUFINALA I PRVOG MESTA! Federer silan protiv Đokovića u Londonu!

 

Foto: Action Images via Reuters/Tony O'Brien

 

Nije to bilo jedino razočarenje ove sezone. Ponadali se se Noletovi navijači posle osvajanja Madrida i finala Rima da bi mogao do ne nove titule na Rolan Garosu. Međutim, pre finala našeg asa je u polufinalu zaustavio Dominik Tim (2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7).

POSLE TEŠKOG PORAZA U PARIZU! Novak doneo VAŽNU odluku!

 

Foto: Reuters

 

Foto: Reuters

 

Novo bolno iskustvo za našeg asa usledilo je na Ju Es openu, kada je Stan Vavrinka bio nepremostiva prepreka.

Tačnije  Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Švajcarcu u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2. Novak je izgledao bledo tokom većeg dela meča, imao je velike oscilacije u igri, a medicinsku pomoć i masažu zatražio je posle drugog seta u kojem je Vavrinka napravio veliki preokret.

U nastavku se Novakova igra raspali, a početkom trećeg seta pružio je Stanu ruku da se pozdravi. U tom trenutku burno i neprimereno je reagovao i deo publike. Đokovića su ispratili zvižducima u svlačionicu.

(VIDEO) KRETENI, NEVEROVATNE SCENE! Pogledajte šta je naš šampion doživeo u Njujorku!

 

Foto: USA Today

 

Foto: tanjug

 

 

Posle četiri vezane pobede Đoković je na Završnom mastersu u Londonu poražen od Federera. Ne radi se samo o tome što je naš as izgubio, nego kako je izgubio. Skoro rutinski je Federer slavio sa 6:4, 6:3 i tako pomogao Nadalu da se vrati na prvu poziciju, dok Nole nije ličio na sebe. Nema sumnje, bio je ovo jedan od težih poraza drugog tenisera sveta tokom minule sezone.

Foto: Reuters

 

To nije bio kraj mukama Novakovih navijača. Bilo je teško gledati poraz našeg Dejvis kup tima u Madridu. Janko Tipsarević se oprosti od tenisa, nažalost bez titule. Naš tim poražen je u četvrtfinalu od Rusije. I to posle neviđene drame.

Odluka je pala posle meča dublova u kojem su Đoković i Troicki ispustili tri meč lopte u taj-brejku protiv Rubljova i Kačanova izgubili sa 2:1 posle taj-brejka.

HOROR, NOVAK I VIKTOR PROKOCKALI 3 MEČ LOPTE! Srbija bez polufinala Dejvis kupa! (VIDEO/FOTO)
 

ĐOKOVIĆ NIKAD NIJE BIO NERVOZNIJI POSLE PORAZA: Šta sam rekao Viktoru? To je privatna stvar!

 

 

Foto: ap photo

 

Foto: reuters

 

Bili su nači momci razočarani, utučeni, posebno Troicki i Đoković. Ovo definitivno nije bio način na koji je Novak želeo da okonča 2019.godinu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17