• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2019

17:30

(FOTO) "DELIJE" ĆE SKOČITI OD SREĆE! Novak na plaži pozirao u šortsu sa fudbalerom Crvene zvezde!

Tenis

(FOTO) "DELIJE" ĆE SKOČITI OD SREĆE! Novak na plaži pozirao u šortsu sa fudbalerom Crvene zvezde!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se u Dubaiju za početak sezone i predstojeće turnire, ali je slobodno vreme iskoristio da prošeta do plaže, a na njoj je sreo fudbalera Crvene zvezde Miloša Degeneka

Novak je poznat kao veliki Zvezdin navijač, prošle godine je bio u poseti crveno-belima nakon plasmana u Ligu šampiona, a nesumljivo je i da fudbaleri lidera domaćeg prvenstva izuzetno cene.

Zbog toga su neobičan susret Degenek i Đoković rešili da ovekoveče zajedničkom fotografijom gde poziraju u šortsevima na visokoj temperaturi u Dubaiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa legendom @djokernole ?⚪️❤️

Објава коју дели Milos Degenek (@milosdegenek) дана 25. Дец 2019. у 6:22 PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
fotograf

pre 4 godine

Novaka nije fotogeničan i na 99% fotografija je ružan, što je jedan od razloga zašto su ga veliki sponzori zaobišli. P.S. ova fotografija to potvrđuje

Gogi

pre 4 godine

A Federer je fotogenican sa onom krivom nosinom ajde...Zabole Novaka za sponzore on je od tenisa zaradio preko 130 miliona ajos ce da igra a lova od tih sponzora mu dodje kao neki baksis sa strane haha...

Kaya

pre 4 godine

"Fotograf", menjaj dioptriju. Lepota je i u oku posmatrača.. Meni je bas fotogenican, onako fensi, opušten, kežual, spartanski građen, i naravno,uvek bez fotošopa...a tebe ubi sujeta, kompleksi, zloba.. Bilo kako bilo, želim svima puno uspeha u Novoj godini.. Malo korekcije, nije ti na odmet, a Novaku, samo nek gazi dok može, a onda na zasluženi odmor sa porodicom koja je velika žrtva njihovog zajedničkog uspeha.. Bravooo za celu porodicu Djokovic..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija