• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

09:23

FURIOZNI LAJOVIĆ! Dušan se prošetao do trećeg kola Australijan opena!

Tenis

FURIOZNI LAJOVIĆ! Dušan se prošetao do trećeg kola Australijan opena!

Podeli vest

Dušan Lajović je u trećem kolu Australijan opena pošto je u drugom kolu bez problema eliminisao Australijanca Marka Polmansa rezultatom 6:2, 6:4, 6:3 posle sat i 54 minuta igre

U narednom kolu naš teniser će igrati sa Dijegom Švarcmanom, koji je postavljen za 14. nosioca na Australijan openu. 

Sjajan meč odigrao je Lajović protiv Polmansa. Srpski teniser je u prvom setu prvi napravio brejk, a potom spasio brejk loptu za vođstvo od 3:1, koje je vrlo brzo povećao na 5:1 i lagano došao do seta.

DEMONSTRACIJA SILE! Đoković se nije ni oznojio, ekspresno "pregazio" jednog i zakazao duel sa drugim Japancem! (FOTO)


(VIDEO) DEVOJČICE, OLJUŠTI MI BANANU! Teniser ZGROZIO SVET svojim potezom na Australijan openu, a sada se konačno oglasio!

 

 

Ni u drugom delu igre nije imao mnogo problema. Otpor Australijanca slomio je u sedmom gemu kada je poveo 4:3. Potom je bio na testu, ali pronašao je način i izvukao se iz problema. Spasio je Dušan dve brejk lopte, onda propustio brejk i set loptu, koju je ipak realizovao već u narednom gemu na svoj servis.

I u trećem setu naš teniser je prvi stigao do brejka prednosti, a potom rutinski priveo kraju meč i plasirao se u treće kolo.

TOK MEČA

Treći set

6:3 - BREJK, SET I MEČ za Dušana Lajovića.

5:3 - Dušan privodi meč kraju, bez drame čuva brejk prednosti. 

4:2 - Sjajno igra Dušan, potvrdio je brejk i prednost. 

3:2 - Očekivano, srpski teniser oduzima servis gem Australijancu i sada je potrebno samo rutinski da privede meč kraju za plasman u treće kolo.

1:1 - Australijana je poveo u trećem setu, potom imao brejk loptu, ali je Dušan odigrao sjajno kada je bilo najpotrebnije i sačuvao servis.

Foto: tanjug/AP Photo/Dita Alangkara

 

 

Drugi set

6:4 - Bravo! Lajović osvaja gem i i set i vodi protiv Polmansa sa 2:0 u meču.

5:4 - Imao je Dušan brejk i set loptu, Australijanac se ovog puta spasio, ali srpski teniser će sada na svoj servis dobiti šansu da stavi tačku na drugi set.

4:3- Evo ga! Bio je Lajović strpljiv i u sedmom gemu oduzeo protivniku servis gem, pa prvi dolazi do brejak prednosti u drugom setu.

2:2- Posle uvodna četiti gema u drugom setu nema brejka, čak ni prilika da se protivniku oduzme servis gem.

Prvi set

6:2 - Odličan set Lajovića, koji do prednosti u meču dolazi posle 34. minuta igre.

5:2 - Srpski teniser pravi novi brejk i nadomak je osvajanja prvog seta.

3:2 - Australijanac smanjuje minus, ali Srbin i dlaje ima brejk prednosti u prvom setu.

2:1 - Odličan početak Lajivića,  odmah dolazi do vođstva. Pravi brejk za 2:1, u narednom gemu servira za potvrdu.

1:0 - Prvi gem na meču pripao je Australijancu Polmansu, srpski teniser osvojio je dva poena u uvodnom gemu.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija