• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

10:26

NADAL RAZBIJA! Počistio Kvona, nagrabusiće i Dimitrov!

Tenis

NADAL RAZBIJA! Počistio Kvona, nagrabusiće i Dimitrov!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale turnira u Akapulku, pošto je jutros pobedio Sunvun Kvona iz Južne Koreje sa 6:2, 6:1

- Meč je bio mnogo teži nego što to rezultat govori. Mislim da je bio lep meč, dobar meč protiv čvrstog protivnika pred kojim je dobra karijera - rekao je drugi teniser sveta nakon meča.

Rafa Nadal će u polufinalu, na putu ka svojoj trećoj tituli u Akapulku, igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova koji je u četvrtfinalu pobedio Švajcarca Stana Vavrinku sa 6:4, 6:4.

KO PREŽIVI.... Evo do kada Novak NE STRAHUJE ZA PRVO METO, a onda kreće ŽESTOKA BITKA SA NADALOM!

(FOTO) URNEBESNO, NOVAK ISEKAO RAFU! Poslao Maši emotivnu poruku, pa srce... Šta će reći Jelena?

Šampion Akapulka iz 2014. godine je ovom pobedom prekinuo niz od pet uzastopnih poraza protiv Vavrinke.

U drugom polufinalu turnira u Akapulku snage će odmeriti dvojica Amerikanaca - Džon Izner i Tejlor Fric. Izner je u četvrtfinalu posle tri seta slavio protiv zemljaka Tomija Pola (7:6, 3:6, 6:2), dok je Fric bio bolji od Britanca Kajla Edmunda (6:4, 6:3).

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

I moja baba bi pravila iste rezultate na tom turniru, ali ne mrda iz Beograda zbog korona virusa. Rafo našta si spao da igraš "leve" turnira ne bi li se vratio na prvu poziciju ATP liste. Zato volim grand slemove jer tu ne možeš da bežiš od Đokovića, tvoje dano-noćne more!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17