• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2020

10:24

OVAJ ČOVEK VIŠE NE ZNA ŠTA PRIČA! Vilander opet zaboravio Đokovića!

Tenis

OVAJ ČOVEK VIŠE NE ZNA ŠTA PRIČA! Vilander opet zaboravio Đokovića!

Podeli vest

Mats Vilander stalno menja mišljenje... Legendarni teniser ovoga puta zaboravio je Novaka Đokovića i poklonio se Rodžeru Federeru

- Istina je da ćemo ostati bez najboljeg igrača svih vremena kada se Rodžer penzioniše za godinu ili dve - rekao je Vilander i tako ponovo "pecnuo" Novaka i njegove navijače.

Nastavio je u istom ritmu.

- Imamo novi talas igrača u muškom i ženskom tenisu, reč je o odličnim sportistima. Ali dok igraju Federer, Nadal i Đoković, njima neće biti posvećena pažnja.

On je podržao Federerov predlog da se ujedine ATP i WTA.

Trebalo bi da bude više turnira na kojima će igrati i muškarci i žene. Ovo je savršeno vreme da dođe do promene. Ujedno, potrebno je da se privuku mlađi navijači. Prosečan gledalac na teniskim mečevima ima 50 godina - zaključio je Vilander.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Federer i jeste nakompletnije ljudsko bice koje je drzalo reket..to ne umanjuje Novakov kvalitet nikako, samo imponuje.

Parmak

pre 4 godine

Mislim da je glupo vise i spominjat tog coveka. Nole je toliko bolji od Vilendera da su njegove rijeci nebitne.

surovi

pre 4 godine

Odavno ne čitam nikakve njegove komentare, izjave .... čovek isfrustriran, sujetan, vreme ga pregazilo .... isto kao i njegovog VELIKOG prijatelja Federera !!! Mogu obojca da odu na odmor nekoliko meseci i nikom neće nedostajati !!! A koliko je Federer "najkompletniji" .... pa neki zaboravljaju da je na jednom od turnira Federer imao meč loptu koju mu je Novak oduzeo i onda ga "SPRAŠIO" za sve pare !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17