• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2020

08:41

LEPA MAŠA KONAČNO OTVORILA DUŠU! Šarapova o dopingu: Ruski lekar mi je rekao da uzimam to!

Tenis

LEPA MAŠA KONAČNO OTVORILA DUŠU! Šarapova o dopingu: Ruski lekar mi je rekao da uzimam to!

Podeli vest

Bivša teniserka Marija Šarapova je konačno rešila da progovori... Lepa Maša je objasnila kako je došlo do doping afere koja joj je obeležila inače blistavu karijeru

- Tog jutra sam se probudila i osećala kao da se spremam za meč. Vrlo je teško misliti o tome da moraš da se suočiš sa svetom i kažeš da si zaje*ao sve - rekla je Šarapova.

Otkrila je kako je počela da uzima melodonijum. Ovu supstancu koristila je punih 10 godina.

Kad sam bila mlađa, videla sam da sam lošeg zdravlja i otac je tražio ličnog lekara u Rusiji. Iako smo živeli u Americi, on je mislio da je bezbednije da priča sa Rusom, ali taj lekar nije imao iskustva sa sportistima. Izveo je mnogo testiranja i sastavio spisak lekova koji bi se mogli uzeti i problemi koje sam imala od 2006, rekao je da će nestati sa mildronatom, koji se u Rusiji uzima kao aspirin - objasnila je Šarapova.

Zbog doping skandala bila je suspendovana na 15 meseci.

-  Moja majka je tada nedeljama spavala kod mene, da bih imala društvo. Otac je takođe često bio tu da ništa ne bi pošlo po zlu, da ne bih počela da krivim druge. Moraš da preuzmeš kontrolu i znaš da si napravio glupost - kaže Šarapova.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17