• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

10:23

(VIDEO) FANOVI ZABRINUTI! Da li je ovo znak da Novak završava karijeru?

Tenis

(VIDEO) FANOVI ZABRINUTI! Da li je ovo znak da Novak završava karijeru?

Podeli vest

Na društveni mrežama je isplivao video snimak sa treninga talentovane srpske teniserke Olge Danilović na kom se vidi kako joj Novak Đoković deli savete, poput trenera

Taj video je pokrenuo lavinu komentara o tome da li će Nole po završetku karijere postati trener, savetnik, analitičar ili nešto četvrto, a neretki su oni koji su se zabrinuli da bi najbolji teniser sveta uskoro mogao da okači reket o klin.

Veliki broj srpskih tenisera i teniserki između dve sezone trenira na TC "Novak" na Dorćolu, a između ostalih i 19-godišnja Olga Danilović.

Jedan od njenih treninga je posmatrao i lično Novak, pa joj je u jednom trenutku prišao kako bi joj dao par saveta.

Olga je jedna od najtalentovanijih srpskih igračica, a ukoliko posluša savete najboljeg tenisera sveta nema sumnje da će joj samo nebo biti granica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 3 godine

Olga od Novaka može samo da nauči i možda postane bolja ali pričati o tome da će joj nebo biti granica je u najmanju ruku neozbiljno, preterano i laički. Na žalost, Olga pre svega nema neophodnu radnu etiku i posvećenost za tako velika dostignuća a (iskreno govoreći) nema ni toliki talenat. Daj Bože da grešim ali ostaće na nivou sasvim prosečne teniserke, ni blizu Jelene i Ane, čak i sa lošijim rezultatima od Aleksandre Krunić koja je bar neverovatan fajter.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija