• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

18:03

OVO SE ČEKALO! Nole otkrio koliko će još igrati tenis!

Tenis

OVO SE ČEKALO! Nole otkrio koliko će još igrati tenis!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković će od ponedeljka krenuti u odbranu titule u Melburnu i juriš na 18. grend slem trofej. Dominik Tim je osvajanjem US opena prekinuo dominaciju velike trojke Federer- Đoković- Nadal, a nova generacija željna je najvećih trofeja! Đoković smatra da je za tenis odlično što se pojavljuju novi šampioni...

Svet sitno broji do 8. februara i početka prvog Gren Slema u sezoni. Tim povodom oglasio se Novak Đoković i skrenuo pažnju na nove nade...

- Sjajno je za sport što imamo nove grend slem šampione. Imamo nove uspešne, mlade igrače koji pokazuju hrabrost i smelost, dolaze na najveće sportske stadione, spremni su da preuzmu najveći izazov u ​​suočavanju posebno sa mnom, Rafom i Rodžerom, boreći se za najveću titulu- rekao je Đoković.

Foto: reuters

Novak hvali mlade igrače...

Posebno je svetski broj 1 istakao Stefanosa Cicipasa, Aleksandera Zvereva, Denisa Šapovalova i Matea Beretinija kao igrače sposobne za velika dostignuća.

- Oni imaju ogroman potencijal. Očigledno je da je pred njima još puno vremena. Mislim da je budućnost tenisa bez sumnje u dobrim rukama", dodaje srpski as.

Prvi reket sveta će pokušati da se domogne devete titule na Australijan openu.

-Znam kakav je osećaj probijati se u muškom teniskom svetu, pokušavajući da osvojite prvu grend slem titulu. To je kao da se penjete na Mont Everest. Kada to uradite, kada postignete tako veliko dostignuće, onda vam ogromna vrsta tereta pada sa leđa. Posle toga počinje nova faza karijere.

Foto: Reuters

Novak veruje da se čuveni trio neće tako lako predati...

Novak ipak još uvek nije spreman da se odrekne krune i mlađima prepusti tron.

- Rafa, Rodžer i ja ćemo se pobrinuti da se to ne dogodi još najmanje 10 godina -zaključio je sa osmehom Đoković.

U svakoj šali ima malo istine, pa se može zaključiti da Nole ne planira još barem deceniju da se povuče... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17