• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2021

12:37

NOVAK JE LOŠ, NADAM SE DA ĆE BITI KAŽNJEN! Deca ga gledaju, divljao je na terenu!

Tenis

NOVAK JE LOŠ, NADAM SE DA ĆE BITI KAŽNJEN! Deca ga gledaju, divljao je na terenu!

Podeli vest

Britancu su pre nekoliko dana udarili po Novaku Đokoviću, pošto smatraju nije povređen prvi teniser sveta, ali ta tema im je dosadila, pa su pronašli novu

Novak Đoković je u četvrtfinalu savladao Aleksandra Zvereva sa 3:1 i plasirao se u polufinale gde ga čeka Aslan Karacev.

Đoković je u jednom trenutku tokom meča polomio reket i tako se rešio frustracije, bolje zaigrao i pobedio. Novinar "Dejli mejla" Tom Farmeri zbog toga je Đokovića nazvao "folirantom koji nije dobar primer deci".

Foto: reuters

Novak Đoković bes iskalio na reketu

- Lomljenje reketa postaje loša navika prvog tenisera na svetu, koji je još jednom izgubio živce, sada na meču protiv Nemca Aleksandra Zvereva. Međutim, nekako je uspeo da se povrati i pobedi - piše u jednom delu teksta, kao da je Novak jedini teniser koji je tokom takmičenja polomio reket.

Naravno, to nije nešto što bi trebalo da radi, sam Novak je rekao da nije ponosan zbog tog poteza, ali mu je u tom trenutku pomogao. 

Naslov članka je: "Ljutiti Đoković lomi reket u još jednom divljanju na terenu..." a Britanci su podsetili na  Noletove ispade tokom karijere. Nisu zaboravili da podsete na Ju Es opena kada je Novak slučajno lopticom pogodio linijskog sudiju, izbačen je sa tunira i morao je da plati 250.000 dolara kao kaznu.

- Nadam se da će Novak biti kažnjen za svoje ponašanje. To što on radi nikako nije dobar primer deci koja ga gledaju. Baš, baš loše - napisao je Britanac citirajući jedan komentar sa društvenih mreža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 3 godine

STETA STO TI DJOKOVIC NIJE DAO REKET...KOVAO BI GA U ZVEZDE.

Doca

pre 3 godine

Ej podbuli, pegavi, zadrigli i smrdljivi britiši. Napasitemu se.

goran

pre 3 godine

NJIMA JE NAJVECA KAZNA....TOTALNO IGNORISANJE........NEK ZNAJU, SRBI SU JEDINSTVEN NAROD NA SVETU, U MILOSTI BOZIJOJ....

laki

pre 3 godine

Nabio vam je komplekse. Svi zajedno Britanski igraci na prste jedne ruke mozete da izbrojite koliko puta ste pobedili Novaka. Nihde vas nema u prbih 50, smradovi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17