• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2021

15:37

VELIKI GEST LEGENDE! Britanci otkrili ko je devojčica kojoj je Đoković poklonio reket! Zaplakala je od sreće! /FOTO/

Reuters

Tenis

VELIKI GEST LEGENDE! Britanci otkrili ko je devojčica kojoj je Đoković poklonio reket! Zaplakala je od sreće! /FOTO/

Podeli vest

Posle osvajanja Vimbdlona, šestog u karijeri i 20. grend slema, Novak Đoković je oduševio jednu devojčicu

Novak je posle osvajanja Rolan Garosa oduševio jednog mališana iz Meksika, kada mu je poklonio reket, a sada je to uradio i u Londonu. 

Poklonio je reket devojčici koja ga je bodrila s tribina i koja je bila tik uz teren. Imala je transparent na kome je pisalo "Broj 1, neverovatan, istorijski, ambiciozan, atraktivan". Đokoviću to nije promaklo.

Nakon što je završio meč, prišao je devojčici i poklonio joj reket. Zaplakala je od sreće u očevom zagrljaju. 

Britanski Telegraf uspeo je da dođe do porodice devojčice, pa je razgovarao sa njenom majkom Kris, koja je otkrila detalje o maloj devojčici koja ima i srpsko ime, zove se Ivanka Li.

Foto: Reuters

 

- Ivanka je oduševljena. Razgovarali smo telefonom i pitala me je "Šta se dogodilo, da li je ovo pravi reket?" Ja sam za to vreme šetala psa sa petogodišnjim sinom, pošto on zbog godina nije mogao da uđe na tribine. Volela bih da smo svi bili zajedno - rekla je njena mama.

- Igra tenis i zaista mnogo radi. To je bio prvi put da je moja ćerka bila na finalu Vimbldona. Volela bih da joj reket donese sreću kako bi ona jednog dana mogla da bude na vimbldonu. 

Upravo su njih dve napravile transparent na kome je pisalo NOVAK, a svaka reč je imala posebno značenje na engleskom jeziku. N je značilo broj 1, O da je neverovatan, V da je pobednik, A da je ambiciozan i poslednje K koje se odnosi na poljupce.

Foto: Reuters

 

- Ona je smislila sve reči, osim poslednje. Želela je da poslednja reč bude kralj ili divan, ali sam ja želela da bude nešto smešno. Novaka radi naporno, on je sve što želite da jedan teniser bude. Toliko je dobar i ponizan - zaključila je majka Ivanke Li za britanski Telegraf.

 

 

 

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 2 godine

Познате хрватске новине ... Бројне слике о њиховом тенисеру Иванишевићу!Он у гро плану а поред њега најбољи светски тенисер србин Новак Ђоковић.А Иванишевић према својим успесима није ни принети нашем Новаку! Да поновим ... Хрватске новине користе Ђоковићев СУПЕР УСПЕХ да промовишу свога бившег тенисера Иванишевића.Он је само ЈЕДНОМ освојио Вимблдон и Дејвис куп што значи да је за Нолета ,,трећа лига''!

Vns

pre 2 godine

Ivanka Li...srpkinja....a da i česi i slovaci i poljaci,rusi,hrvati,slovenci a i srbi imaju ime Ivanka....ALI prezime LI nam govori da je to čostokrvana srpkinja....kako se piše IVANKA LEE......da LEE izvorno srpsko prezime....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17