• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2021

08:01

ENGLEZIMA I AMERIKANCIMA SMETA NOVAK, HOĆE DA GA OBEZVREDE! Hrvat gađa u metu! Kod Federera vidiš nepomično lice, Đoković ima u sebi emociju!

tanjug/ap photo

Tenis

ENGLEZIMA I AMERIKANCIMA SMETA NOVAK, HOĆE DA GA OBEZVREDE! Hrvat gađa u metu! Kod Federera vidiš nepomično lice, Đoković ima u sebi emociju!

Podeli vest

Novak Đoković je u nedelju na Vimbldonu osvojio 20. grend slem u karijeri i poveo u trci za najboljeg ikada

Legendarni trener Nikola Pilić govorio je o razlici između Novaka Đokovića i Rodžera Federera, kao i zašto ga Zapad ne voli.

Novak Đoković je najveći teniser koji se ikad pojavio. Naravno da ne želim umanjiti vrednost jednog Federera ili Nadala, koji je Rolan Garos osvajao čak 13 puta. To je Mont Everest u tenisu, ali Đoković je dokazao da je ipak klasa iznad - ispričao je za Index.hr Pilić i potom se osvrnuo na to zašto Novak nije omiljen kod publike kao Federer.

Foto: Reuters

 

Međutim, ko god je s druge strane mreže ima veću podršku od Novaka. Mnogi smazraju da je njegov karakter u pitanju.

- To Hrvati vole tako da misle... -  rekao je Nikola Pilić i objasnio šta je problem.

Foto: Reuters

 

- Novak dolazi iz jedne male zemlje, nije imao podršku kakvu su imali, recimo, Nadal ili Federer. Zbog svog porekla nikad nije dobio pažnju i priznanje kakvo je zaslužio. Poludim kad neko krene negativno da priča o Novakovom karakteru. To je igrač koji se šali, zabavlja, priča viceve, veseli se i uživa.Svaka čast Federeru i estetici njegovog stila, ali kad ga gledaš, vidiš nepomično lice Bastera Kitona. Nikad u karijeri nije ništa promenio. Ako mene pitate, radije ću da gledam igrača koji u sebi ima emociju.

Foto: Peđa Milosavljević

Novak Đoković i Nikola Pilić

Foto: Tanjug/AP

 

- Pre nekoliko dana Novak se na Vimbldonu slikao sa Pavićem i Mektićem i poslao je poruku kako iz jednog malog podneblja dolaze tri svetska prvaka u tenisu. Naravno da velesilama poput Engleske, Amerike ili Francuske to smeta i da sve to pokušavaju da obezvrede - zaključio je Pilić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija