• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

15:21

NOVAK UTUČEN POSLE DVA PORAZA U TOKIJU! Užasno! Osećam se užasno! /FOTO/

reuters

Tenis

NOVAK UTUČEN POSLE DVA PORAZA U TOKIJU! Užasno! Osećam se užasno! /FOTO/

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle poraza u dva polufinala na Olimpijskim igrama priznaje da oseća užasno

Novak je bio potpuno slomljen posle dva poraza u borbi za finale Olimpijskih igara. U singlu je koban bio Aleksandar Zverev sa 1:6, 6:3, 6:1, a potom je poražen u miks dublu sa Ninom Stojanović od Aslana Karaceva i Jelene Vesnine (2:0).

- Užasno. Osećam se užasno - bilo je prvo što je rekao Novak.

Pričao je o meč protiv Aleksandra Zvereva koji je izgubio nakon što je vodio sa 6:1 i 3:2, uz prednost brejka, a onda izgubio 10 od 11 gemova.

Foto: reuters

Slomljen Novak Đoković posle dva poraza

- To je sport. On je igrao bolje. Moram da mu odam priznanje na preokretu. Servirao je ekstremno dobro, nisam dobijao mnogo prilika na njegov drugi servis, a moj servis drastično je opao – otkad sam poveo sa 3:2 u drugom setu, nisam dobijao lake poene uopšte. Igra mi se raspala, mislim da je uzeo osam gemova. Stao sam, dao sam njemu da napadne, slab procenat prvog servisa… Na ovom nivou, sa pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju… Nisam došao svež ovde, došao sam izuzetno iscrpljen, ali sam došao motivisan, naravno sa željom da donesem medalju - rekao je Đoković.

Foto: reuters

 

I dalje može da osvoji dve medalje, ali bronzane, nada se makar jednom odličju.

- Ne znam. Trenutno se osećam užasno, ali sutra se nadam svežem početku. Nadam se da ću se oporaviti i da ću moći da osvojim barem jednu medalju za svoju zemlju.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

Nenormalna potpuna promena na pola meča novaka razlog može biti neki nervni agens koi su mu podmernuki u vazduh koi je koristio za rashladne! Onako kako su drogirali del potra u riju tako su osmislili da ga omame gasom !

Komentar

pre 2 godine

Tebi nije dobro. Zverev je drasticno digao nivo igre.

kurto

pre 2 godine

Ni je trebalo da ide u Tokio.Dobro je pogodila vidovita Mirna da ce izgubiti i u Tokio i US OPEN

Cinik

pre 2 godine

Ako se sada osećeš užasno kako li će ti biti sutra, kad kreneš kući bez medalje?!

Ja

pre 2 godine

Onda ce se osecati kao ti, mozda malo bolje jer gubitnik popit tebe niko ne moze biti. Nole voli te Srbija.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17