• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

00:13

I TO SE DESILO U NJUJORKU! Posle zvižduka Amerikanci iznenadili Đokovića!

Tanjug/AP

Tenis

I TO SE DESILO U NJUJORKU! Posle zvižduka Amerikanci iznenadili Đokovića!

Podeli vest

Novak Đoković je izgubio prvi set od Keija Nišikorija, ali onda žestoko uzvratio, dobio naredna tri i prišao u osminu finala US opena

Navijači su prvi put bili  uz prvog tenisera sveta. Umesto zvižduka dobio je ovacije i aplauze, odlično su se zabavljali na tribinama, a Nole je znao da iskoristi energiju i ljubav koju je dobijao.

Ovacije umesto zvižduka

- Da, osećam ljubav, hvala vam puno - bio je iskren Nole posle meča.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ovo je stvarno bio sjajan meč, odajem priznanje Keiju koji je igrao dobro. Uvek sam znao da on poseduje mnogo kvaliteta i moram da kažem da me je iznenadio sa svojim nivoom igre, mnogo je bio brz. Kada vidimo rezultat, on je uvek bio tu, sjajno se borio.

Đoković nije zadovoljan kako je ušao u duel, pa je kritikovao sebe.

- Nisam dobro počeo, bio sam suviše pasivan, on je diktirao tempo. Bio je brži i agresivniji od protivnika iz prvih rundi, trebalo mi je da se prilagodim. Onda sa počeo da vraćam ritam, u nekom trenutku nisam bio najbolji mogući, ali sam bio posvećen i to se na kraju računa.

Foto: Tanjug/AP

 

On će u osmini finala igrati sa pobednikom duela Aslana Karaceva i Džensona Bruksbija.

- Bruksbi je jedan od igrača o kojem dosta pričaju, zbog njegovog talenta, igra jedan netipičan tenis. Mladi Amerikanac koji dobro koristi teren. Igraće protiv jednog od najboljih tenisera u ovom momentu, videćemo šta će biti - zaključio je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija