• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2021

00:06

ZVEREV NE PRESTAJE DA PRIČA O NOVAKU! Pobeda nad Đokovićem mi je mnogo donela!

Tanjug

Tenis

ZVEREV NE PRESTAJE DA PRIČA O NOVAKU! Pobeda nad Đokovićem mi je mnogo donela!

Podeli vest

Aleksandar Zverev deluje nezaustavljivo! Pobedio je Nemac Janika Sinera u osmini finala US Opena sa 3:0 (6:4, 6:4, 7:6 )

Po ko zna koji put nemački teniser Aleksandar Zverev rekao je da mu je pobeda nad Novakom Đokovićem u Tokiju mnogo pomogla.

Podsetimo, Nemac je savladao Đokovića posle preokreta u polufinalu Olimpijskih igara i na kraju je došao do zlatne medalje. Sada je u seriji od 15 pobeda, pošto je pobedio Sinera 3-0 i ostvario plasman u četvrtfinale.

Foto: USA Today

 

Uputan je na konferenciji za medije koliko mu je ta pobeda pomogla?

- Pobeda nad Novakom na Olimpijskim igrama donela mi je mnogo, posebno što sam gubio ubedljivo i bio van meča. Vratiti se protiv svetskog broja 1 na način na koji sam ja to uradio... To mi daje snagu. Nadam se da ću nastaviti da je crpim iz toga i da nastavim sa pobedama ovde -  rekao je Zverev.

Foto: USA Today

 

U četvrtfinalu igra protiv Džordža Lojda Herisa.

Inače, Zverev bi sa Novakom bi mogao da se sastane u polufinalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija