• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

14:37

HRVAT SE SLOMIO, U SUZAMA ZBOG NOVAKA! Plakao u programu uživo!

Tanjug/AP

Tenis

HRVAT SE SLOMIO, U SUZAMA ZBOG NOVAKA! Plakao u programu uživo!

Podeli vest

Legendarni hrvatski teniser i trener Nikola Pilić zaplako je zbog Novaka Đokovića

Teško je Nikoli Piliču pao poraz prvog tenisera sveta od Danila Medvedeva u finalu Ju Es opena.

- Novak nas je malo razmazio pobedama. Siguran sam da je polufinalni meč sa Zverevim uzeo previše energije Novaku u meču sa Medvedevim. Ima 34 godine i telo se ne oporavlja tako brzo. Fizički nije bio spreman za finale. Šta god je pokušao, nije išlo. Danil je odličan igrač, ali Novakov ritern nije funkcionisao, nije uspeo da napravi brejk. Žao mi je, bilo bi lepo da je osvojio sva četiri grend slema kao Rod Lejver. Ipak, uveren sam da će se brzo vratiti - rekao je Pilić za RTS.

U finalu je ublika bila na strani srpskog igrača, što je i njega slomilo na kraju meča, pa se rasplakao.

Foto: Starsportphoto©

 

- Oni su želeli da gledaju istorijski meč i da budu deo te istorije. Ti zapadni mediji su godinama favorizovali Federera i Nadala. Ako je Novaku to neka vrsta satisfakcije, onda treba i to da se spomene. Đoković će još turnira osvajati.

Jedna od tema bila je borba sa presijom.

- On je već 10 godina pod pritiskom. Ima veliku želju za pobedom. Možda je u toj želji izgoreo. Pečat svega je bilo to polufinale od pet setova sa Sašom. Igrao je protiv inspirisanog protivnika, Medvedev je na bitne poene igrao fantastično ili servirao as udarce. Ja sam njegov navijač. Znate li vi koliko je 350 nedelja na vrhu u godinama? Ne može svaki dan da bude savršen. Tako nije bilo ovog puta.

Foto: facebook

 

Na kraju razgovora ni sam nije mogao da kontroliše emocije.

- Neću biti subjektivan, Novak je za mene najbolji svih vremena. Novače, glavu gore, i meni je teško -  kroz suze je zaključio Nikola Pilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maks

pre 2 godine

Povrača nam se od ovakvih "Hrvata" i njihovog "Hrvatstva". Kao i njegovog opančarskog proizvoda. Šta može proizvesti gnjida, nego još jednu gnjidu.....

Dragana

pre 2 godine

Ti si Nole vec istorijski. Nikada vise nemoj da zplaces javno.Vidis da manijaci uzivaju kad nekoga nesto boli.Postigao si u sportskom zivotu sto mnogi cak i ne sanjaju.U privatnom zivotu imas predivan balans. Zena koja te voli , decica koja ti se raduju, majku, oca i bracu koji su uvek uz tebe i naravno zdravi deo Srbije koji ti salje pozitivnu energiju. I da ostavis reket sutra, tvoj zivot se ne zavrsava.Naprotiv tek tada ces da opusteno i natenane uzivas u plodovima svoga vrednog rada.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17